"Να μην βάλουμε το κεφάλι μας στο χώμα"

"Να μην βάλουμε το κεφάλι μας στο χώμα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μεγάλη απογοήτευση στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την ήττα από τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπορούσαν να χωνέψουν τα όσα λάθη έγιναν στο γήπεδο και ήρθε το πρώτο φετινό στραπάτσο. Ο Τραϊανός Δέλλας απο την πλευρά του είχε αρκεστεί σε λίγες κουβέντες το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή.

Σήμερα όμως μίλησε με τους παίκτες για τα όσα έγιναν στο γήπεδο. Αρχικά ο προπονητής σχολίασε. “Είναι η πρώτη φορά που δεν θα σας δώσω συγχαρητήρια. Είναι παράξενο και για μένα. Δεν θέλω να κάνω ιδιαίτερη ανάλυση για το παιχνίδι και το τι έφταιξε. Στο πρώτο ημίχρονο έβλεπα την ομάδα και ήταν σαν να μην παίζαμε εμείς. Πρέπει να μην βάλουμε το κεφάλι μας μέσα στο χώμα. Να συνεχίσουμε με πειθαρχία, αγωνιστικότητα και χωρίς υπεροψία”.

Ο προπονητής όλες αυτές τις ημέρες ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος απο την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση.  Ωστόσο έχει τονίσει πολλάκις ότι στηρίζει πολλά σε αυτό το πρότζεκτ. Την δική του ομάδα και πιστεύει ότι η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια. Κάτι που τόνισε και στους ποδοσφαιριστές του. “Να το αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε. Θα ανέβουμε πιο εύκολα από ότι νομίζουν. Πάμε με νίκες μέχρι το τέλος”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X