Aσλανίδης: "Υπέρ των UEFA και FIFA να σπάσει το απόστημα"

Η κλήρωση της Football League 2014-15 (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ASLANIDISΓια την άμεση ανάγκη να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο σε μέσο ενημέρωσης της Αγγλίας ο Ευάγγελος Ασλανίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα “insideworldfootball.com”, ενόψει των συνεναήσεων που θα γίνουν για τις εξελίξεις στο χώρο του αθλήματος.

«Η UEFA και η FIFA δεν θέλουν να δουν τα προβλήματα στην Ελλάδα. Κάποιοι λένε ότι είναι σαν τη μαφία. Πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα αν θέλεις να πετύχεις κάτι. Θα πρέπει να δώσουμε στην FIFA και στην UEFA τη σωστή εικόνα όσων συμβαίνουν. Ότι είναι υπέρ τους να σπάσει το απόστημα. Υποβιβάζεται όλο το προϊόν. Ο κόσμος προτιμά να μείνει στο σπίτι του. Θα πρέπει να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου, να κάνουμε το προϊόν περισσότερο αξιόπιστο και πιο ελκυστικό, ώστε να μπορούμε να το “πουλήσουμε” με καλύτερο τρόπο. Αυτός είναι ο στόχος μας», υποστήριξε ο Ευάγγελος Ασλανίδης, ενώ για το ίδιο θέμα μιλούν τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο Σταμάτης Βελλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X