Ο Μιχάλης Γρηγορίου στο enwsi.gr: «Το μέλλον ανήκει στον Ανδρεόπουλο»

ANDREOPOYLOSSOILEDISΗ ΑΕΚ δεν αποκλίνει από την φιλοσοφία της να μαζέψει ότι καλύτερο κινείται στην ελληνική αγορά και σε αυτό το πλαίσιο έκανε επίσημη κρούση στην Κέρκυρα για την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλο. Ένα θέμα που πρώτο σας αποκάλυψε χθες το enwsi.gr.

Οι κιτρινόμαυροι φαίνεται πως χτύπησαν «φλέβα χρυσού», αφού ο νεαρός μέσος αποτελεί ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ηλικία του. Άλλωστε βρίσκεται μέσα και στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελπίδων Κώστα Τσάνα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν ο προπονητής που πριν δύο χρόνια τον ανέδειξε στην Κέρκυρα. Όταν ανέλαβε την ομάδα, ο Ανδρεόπουλος είχε κάνει μόλις μια συμμετοχή. Και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί βασικός. Ο νεαρός μέσος έδειξε με το καλημέρα τα προσόντα του και πήρε τη φανέλα σπίτι του. Έκανε γεμάτο πρωτάθλημα τόσο πέρυσι στη Football League, όσο και φέτος στα μεγάλα σαλόνια.

Το enwsi.gr συνομίλησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή που βγάζει μάτια στην Κέρκυρα.

«Πρόκειται για ένα νέο παιδί με όλο το μέλλον μπροστά του. Εξεπλάγην όταν τον είδα για πρώτη φορά. Δεν είχε συμμετοχές στην ομάδα και αμέσως μου έδειξε ότι είναι ένας παίκτης ικανός να μας βοηθήσει. Και δικαιώθηκα απόλυτα για την επιλογή μου, αφού αποτελεί βασικό στέλεχος της Κέρκυρας για δύο σεζόν»

Ο Γρηγορίου μίλησε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ανδρεόπουλου, αλλά και ποια θέση του ταιριάζει περισσότερο.

«Ο Κυριακός είναι τεχνίτης, με δυνατά πόδια και ικανός να μεταφέρει το παιχνίδι με μεγάλες πάσες. Παίρνει καλές τοποθετήσεις και η κατάλληλη θέση του είναι αμυντικό χαφ. Από την πρώτη στιγμή σε αυτή την θέση χρησιμοποιήθηκε και έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό. Δεν φοβάται να μπει στις μονομαχίες, έχει καθαρό μυαλό και δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο».

Ο Γρηγορίου είναι σίγουρος, με βάσει τα όσα έχει δει από τον ποδοσφαιριστή του,  ότι είναι ικανός να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

«Είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Έβγαλε δύο γεμάτες χρονιές με την Κέρκυρα. Και φέτος στάθηκε εξαιρετικά, όντας βασικός. Είναι εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που αποτελεί επένδυση για όποια ομάδα τον αποκτήσει. Έχει ταλέντο και ποιότητα να μπορέσει να βοηθήσει ακόμα και μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ».

Ο Ανδρεόπουλος χαρακτηρίζεται από το σύνολο των συμπαικτών του, αλλά και τον προπονητή του, σαν άριστος επαγγελματίας.

« Είναι άριστος χαρακτήρας και άριστος επαγγελματίας. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X