Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει στα σαλόνια μέσω Ευρωλίγκα για του χρόνου

«Λυσσάνε» με τη νέα φανέλα της ΑΕΚ, ξεκάθαρη απάντηση από την ΚΑΕ προς ΕΣΑΚΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

douvis-aggelopoulos-δουβης-αγγελοπουλοςΗ μάχη του πρωταθλήματος μαίνεται. Επειτα από την κακή παρένθεση του Ρεθύμνου, η ΑΕΚ επιστρέφει για να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με θετικό τρόπο. Ο στόχος της εισόδου στην τετράδα δείχνει εφικτός και θα πιστοποιήσει και αγωνιστικά την κατάκτηση ενός εισιτηρίου για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η ΑΕΚ επιστρέφει και στην Ευρώπη και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί τελικά μέσω της Ευρωλίγκα.

Στην ΑΕΚ εδώ και καιρό ζυγίζουν όλα τα δεδομένα. Η Ευρωλίγκα δείχνει εντονότατο ενδιαφέρον για να προσθέσει μια ομάδα με τη δυναμική και τον κόσμο της Ενωσης στις ομάδες της. Το θέμα αφορά την ΑΕΚ και κατά πόσο θα είναι έτοιμη για να κάνει το μεγάλο άλμα. Πρόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να ενταχθεί η Ενωση στο κλαμπ των ισχυρών και η Ευρωλίγκα το εξασφαλίζει σε μεγαλύτερο βαθμό από το Γιούρο Καπ.

Βέβαια, πολλά θα κριθούν από τις διεργασίες που διεξάγονται στο ελληνικό μπάσκετ ανάμεσα σε ΦΙΜΠΑ και Ευρωλίγκα. Όλα δείχνουν πως εν τέλει η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα κερδίσει αυτή τη μάχη, αλλά και η Ευρωλίγκα έχει τα δικά της χαρτιά. Η ΑΕΚ τηρεί στάση ουδετερότητα, διατηρεί και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και με τις δύο πλευρές και αναζητά το καλύτερο για το μέλλον της «Βασίλισσας».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X