Απέρριψε πρόταση της Πόρτο για τον Σιμόες η ΑΕΚ με 600.000 ευρώ και μεταπώληση!

«Παλεύει» για τον Σιμόες η ΑΕΚ, πιέζει τον παίκτη η Μορεϊρένσε για άμεση μεταγραφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

simoes-σιμοεςΑν και ακόμα ο Αντρέ Σιμόες δεν έχει έρθει καν στην Ελλάδα για να προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ, αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας. Δεν είναι μόνο οι υψηλότατες προσδοκίες που υπάρχουν από εκείνον από τη στιγμή που θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», αλλά η ζήτηση που έχει στην αγορά. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, μετά τη Σεβίλλη και τη Μαρσέιγ, ήταν η σειρά της Πόρτο να ενδιαφερθεί για τον 26χρονο χαφ.

Οι «δράκοι» του Οπόρτο μάλιστα, έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προχώρησαν σε κρούση προς την ΑΕΚ για την απόκτηση του Σιμόες. Η πρόταση δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητη, καθώς αφορούσε ποσό 600.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης που άγγιζε το 20%. Στην Ενωση δεν το σκέφτηκαν και πολύ. Όπως διεμήνυσαν στους Πορτογάλους, δεν υπάρχει θέμα πώλησης, καθώς ο Σιμόες υπολογίζεται πολύ για την ΑΕΚ των επόμενων ετών.

Φαίνεται πάντως και από την πρόταση της Πόρτο, πως η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του Σιμόες. Και μολονότι πλέον ελάχιστα πράγματα είναι μυστικά στο διεθνές ποδόσφαιρο, η Ενωση πέτυχε να πιάσει στον ύπνο μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ με πολύ δυνατά τμήματα σκάουτινγκ. Γι’ αυτό και ολόκληρη Πόρτο, που φημίζεται για τις αγοραπωλησίες της, έσπευσε να μαζέψει την υπόθεση και προσέφερε χρήματα στην ΑΕΚ για παίκτη που δεν έχει φορέσει καν τη φανέλα της, αλλά φευ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X