Ηττα για τον Αρη και «μάχη» με ΑΕΚ και Ρέθυμνο για την 4η θέση - Ολα τα δεδομένα

Η πληρότητα και οι επιλογές σε κάθε θέση «γεννούν» προσδοκίες για τελικό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-wilbekin-sakota-χερστον-ουιλμπεκιν-σακοταΟ Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από το Αλεξάνδρειο και έτσι ο Αρης δεν προλαβαίνει πια την 3η θέση της Basket League.

Αυτό σημαίνει ότι θα παλέψει μαζί με την ΑΕΚ (μετά την απρόσμενη ήττα της το Σάββατο δεν έχει ελπίδες πια για την 3η θέση) για την 4η θέση του πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς έχουν 39 βαθμούς, η ΑΕΚ 38, ενώ το Ρέθυμνο ακολουθεί με 37 και έχει κάποιες λίγες πιθανότητες.

Την προτελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, το Ρέθυμνο παίζει στα Τρίκαλα και ο Αρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (θα έχει δώσει λίγες ημέρες νωρίτερα το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ), ενώ την τελευταία αγωνιστική η Ενωση θα παίξει στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ και ο Αρης το ντέρμπι του εκτός έδρας με το Ρέθυμνο.

Η ΑΕΚ με δύο νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΚΑΟΔ, περιμένει απλά μια ήττα του Αρη με Ολυμπιακό ή Ρέθυμνο για να πάρει την 4η θέση και να έχει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ αντιμετωπίζοντας την 5η ομάδα της Basket League.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X