Προχωρά με σταθερά βήματα η περίπτωση του Ορλάντο Σα για την ΑΕΚ

Προχωρά με σταθερά βήματα η περίπτωση του Ορλάντο Σα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ORLANDO SAΟλοένα και μεγαλώνουν οι πιθανότητες ο Ορλάντο Σα να μετατραπεί στο απόλυτο στόχο της ΑΕΚ για τη θέση του επιθετικού για την επόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος, όπως άλλωστε έχει διαβάσει από το enwsi.gr, είναι μια επιλογή που έχουν προκρίνει στην ΑΕΚ και προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να κάνουν επαφές με την πλευρά του παίκτη για να διαπιστώσουν τις προθέσεις του.

Ήδη η ΑΕΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Πορτογάλο επιθετικό, τον οποίο πιστεύει αρκετά ότι μπορεί να κάνει την διαφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν την θέληση να κυνηγήσουν την υπόθεση και αφού πρώτα φτάσουν κάποια στιγμή και στην ομάδα του την Λέγκια. Ο Σα είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην επιθετική γραμμή της Ένωσης. Στην Ένωση τον πιστεύουν πολύ και αυτή την στιγμή παρακολουθούν την υπόθεση.

Είναι δεδομένο ότι ο Μπράνκο ΜΙλοβάνοβιτς έχει στην λίστα του και άλλους παίκτες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όμως η περίπτωση του Σα δείχνει ελκυστική και προσπαθεί να την προχωρήσει με σταθερά βήματα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X