Παπαθανασάκης: «Καταπληκτική εμπειρία απέναντι στην ΑΕΚ»

Παπαθανασάκης: «Καταπληκτική εμπειρία απέναντι στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papathanasakisΓια την τρέλα του για τον Ηρακλή, τη συνέχεια των πλέι οφ, τη ρεβάνς της Ξάνθης και διάφορα άλλα θέματα, μίλησε ο Μάικλ Παπαθανασάκης, ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής.

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα, ενθουσιασμένος θα έλεγα. Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι το καταπληκτικό. Ενας απίστευτος κόσμος που γέμισε το γήπεδο. Για μένα ήταν μία καταπληκτική εμπειρία που το έζησα αυτό».

Για το αν πίστευε στη νίκη… «Το πίστευα πως θα κερδίσουμε. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και έσπρωξε τους παίκτες στη νίκη. Είμαι περήφανος για την ομάδα, τον κόσμο».

Για τη συνέχεια των πλέι-οφ: «Πρέπει να κρατήσουμε τη ψυχολογία τη θετική ενέργεια. Μία μεγάλη νίκη, χρειάζονται κι άλλες. Να μείνουμε ταπεινοί να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Θα το πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Για τη ρεβάνς της Ξάνθης: «Πιστεύω πως έχουμε μία καταπληκτική ευκαιρία και θα προκριθούμε. Εχουμε πίστη, το πιστεύουν και τα παιδιά και πιστεύω θα πάμε στον τελικό».

Για την εμπειρία του στον Ηρακλή: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ακολουθώ τον πατέρα μου. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος της οικογενείας και θέλω να παραμείνω δίπλα στην ομάδα».

Για το πόσο θα μείνει στην Ελλάδα: «Εχω πάρα πολλές δουλειές στον Καναδά. Κάνω ό,τι μπορώ να μείνω μέχρι το τέλος των πλέι οφ».

Είπε ακόμα… «Εχει μπει το σαράκι του Ηρακλή μέσα μου. Είμαι τρελαμένος με την ομάδα. Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να περιμένω όταν μου είπε ο πατέρας μου πως θα μπει στον Ηρακλή. Όμως πλέον το απολαμβάνω».

Οσο για το αν γνωρίζει τα συνθήματα της ομάδας, απάντησε: «Προσπαθώ να μάθω τα συνθήματα της ομάδας και υπόσχομαι πως την Τετάρτη θα τραγουδήσω μαζί τους, στη Ξάνθη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X