Ο Αλεξίου για τα οικονομικά του βόλεϊ

Ο Αλεξίου στο enwsi.gr ξεκαθαρίζει τα πάντα για τον Δελημπαλταδάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou Αλέξης Αλεξίου ΑΕΚ μπάσκετ ΕρασιτεχνικήΟ Αλέξης Αλεξίου αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν φέτος στο ανδρικό βόλεϊ, τονίζοντας πως ο Μάνος Μακρής αποτελούσε τη μοναδική επιλογή.
«Το καλοκαίρι η μοναδική περίπτωση για την ανάληψη του ΤΑΠ ήταν αυτή του Μάνου Μακρή. Ο οποίος ανέλαβε έχοντας πέραν των άλλων τη δέσμευση ότι θα έχει και την οικονομική στήριξη του Ανατολιωτάκη εάν χρειαζόταν. Άλλωστε η επιλογή Μακρή-Καμαρίκου είχε προταθεί από τον Ανατολιωτάκη από την περσινή περίοδο και αναμφισβήτητα είχε επιτυχημένο έργο φτιάχνοντας πολύ καλή ομάδα με ρόστερ 170.000 ευρώ που πήρε Λιγκ Καπ και έπαιξε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου και μπήκε εύκολα στα πλέι οφ.

Ο Μακρής έλαβε την εντολή να σχηματίσει το ρόστερ γνωρίζοντας ότι από την Ερασιτεχνική θα πάρει το 30% των εσόδων της από την ΠΑΕ και με αυτά θα έπρεπε να καλύψει μέρος της φετινής λειτουργίας του ΤΑΠ και να εξακολουθεί να πληρώνει τις ρυθμίσεις (τότε ήταν περίπου 7.000 το μήνα περίπου). Επίσης η Ερασιτεχνική ανέλαβε τα έξοδα για τις ρυθμίσεις και για τους ορκωτούς, για να κατατεθεί ο φάκελος στην ΕΕΑ και να πάρει το ΤΑΠ το πιστοποιητικό συμμετοχής. Η ομάδα στήθηκε με επιλογές Ελγκέτα για να πάρει πρωτάθλημα.

Από τον Σεπτέμβριο το τμήμα πήρε από την Ερασιτεχνική 42.000€ και από τον Δημητρέλο 7.000. Επίσης έστειλα στην Ορεστιάδα που πήγαν για το Λιγκ Καπ, 10.000 για τα τράνσφερ που τελικά δεν πληρώθηκαν εκείνη την ημέρα με αποτέλεσμα να μην θελήσουν να παίξουν οι ξένοι, με προτροπή του Κρίνιτς. Αύγουστο πήγαν προετοιμασία και μας είπε ότι ήταν χορηγία ενώ τελικά δεν ήταν. Μετά από αυτά, άρχισαν οι κόντρες μεταξύ παικτών και μεταξύ παικτών κι Ελγκέτα, όπου και με εντολή Ελγκέτα εκδιώχθηκαν οι Γεωργιάδης και Παπαδημητρίου, ενώ αρχικά είχε διώξει τον Μαντέκα (o οποίος, σύμφωνα με τον προπονητή, αντιδρούσε διότι ήθελε εξασφαλισμένη θέση στην αρχική εξάδα).

Όταν περί τα τέλη Οκτωβρίου, ενημερώθηκε η Ερασιτεχνική για την κατάσταση, πρότεινε συγκεκριμένα πράγματα που τελικώς δεν έγιναν, διότι εμφανίστηκε ο Ανατολιωτάκης και ανέλαβε ατύπως το τμήμα, με βοηθό τον Παπασταύρου. Ο Ανατολιωτάκης είχε δεσμευτεί για όλη την Ερασιτεχνική. Μετά τον Ανατολιωτάκη άρχισαν οι αλλαγές προπονητών (τρεις) και οι απομακρύνσεις παικτών. Ο Ανατολιωτάκης υποσχέθηκε ότι θα εξοφλήσει όλο το συμβόλαιο του Ανδρεάδη και ότι θα πληρώνει το τμήμα. Μετά αιφνιδιαστικά παράτησε το τμήμα, ρίχνοντας το βάρος στην Ερασιτεχνική. Ξαφνικά το τμήμα βόλεϊ με τον Ανδρεάδη και τον τότε προπονητή Χριστόφ απευθύνθηκαν σε μένα και τον Κατσαδήμα, που τους δώσαμε κάποια χρήματα, πληρώσαμε τον Χριστόφ, πληρώσαμε τρεις φορές από λίγα χρήματα στους παίκτες και πλήρωσαν ταξίδια.

Μέσω της Ερασιτεχνικής εξοφλήθηκε και ο Ραντούνοβιτς, που όμως έφυγε ξαφνικά διότι το ΤΑΠ του είχε δώσει υπογεγραμμένη την ελευθέρας του για να τη χρησιμοποιήσει όποτε το επιθυμούσε. Το γεγονός αυτό, η Ερασιτεχνική αλλά και η υπεύθυνη του τμήματος κ. Ματίνα Ευγενίου το έμαθαν την ημέρα που ο Ραντούνοβιτς γνωστοποίησε ότι φεύγει. Πιο πριν εξοφλήσαμε τον Χριστόφ, ο οποίος αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους. Προσλήφθηκε ο νέος προπονητής Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι εξοφλημένος κατά τα ¾».

Πηγή: Ώρα των Σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X