Στο Λονδίνο ταξιδεύει αντιπροσωπεία της ΑΕΚ για την είσοδο στο Elite program

Οι λόγοι που η ΑΕΚ πάει στο Σίτι, η ευρωπαϊκή άδεια και ο πανικός στους αντιπάλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elite-ελιτΟι κινήσεις για τη γιγάντωση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα γίνονται μεθοδικά και με πρόγραμμα. Όπως είναι γνωστό, η Ενωση είναι η πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική εταιρεία που θα διεκδικήσει την είσοδο της στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, μέσω της συμμετοχής στο καινοτόμο Elite program. Για τον λόγο αυτό, σήμερα το πρωί αναχωρεί για τη βρετανική πρωτεύουσα «κιτρινόμαυρη» αντιπροσωπεία, ώστε να παραστεί στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος και των εταιρειών που θα συμμετάσχουν.

Η «κιτρινόμαυρη» εκπροσώπηση θα γίνει από τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αλέξη Δέδε και τον οικονομικό διευθυντή της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, Δημήτρη Πάτκα. Στο Λονδίνο δεν θα μπορέσει να τους συνοδεύσει ο Μάκης Αγγελόπουλος – ο ιθύνων νους όλης της διαδικασίας – αλλά θα βρίσκεται ο άμεσος συνεργάτης του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Βαγγέλης Μπενέτος. Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ θα παραστούν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, αλλά έχουν ετοιμάσει και μια μικρή παρουσίαση της οργάνωσης που υπάρχει στην Ενωση.

Η παρουσία των Δέδε και Πάτκα δεν είναι διόλου τυχαία. Οι ρόλοι τους στο στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ είναι καθοριστικά για την επιτυχή εφαρμογή του προγράμματος και θα υπάρξουν συμβουλές και επιμορφωτικά σεμινάρια για το πώς πρέπει να λειτουργεί η ΠΑΕ από εδώ και πέρα. Αλλωστε, το Elite program αποτελεί ουσιαστικά τον διάδρομο για την είσοδο – σε διάστημα διετίας – στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X