Ορλάντο Σα και Λούκα για την ΑΕΚ

orlando_sa_1393102522Ο Ορλάντο Σα αποτελεί αυτή την στιγμή μια εξαιρετική περίπτωση επιθετικού που είναι ικανός να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ο Πορτογάλος που φαίνεται να είναι «φευγάτος» από την Λέγκια απασχολεί έντονα τα «κιτρινόμαυρα» κλιμάκια. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος φορ έχει όλο το πακέτο που θέλουν και επιθυμούν να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Για αυτό και παρακολουθούν στενά την περίπτωση του, την ώρα που ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να έχει αρκετές διαφωνίες με τον προπονητή του.

Ο πολωνικός Τύπος καθημερινά ασχολείται με το γεγονός αυτό και στην ΑΕΚ έχουν κάνει ήδη μια πρώτη διερευνητική επαφή με την Λέγκια και παρά το γεγονός ότι η απάντηση που πήραν για τις οικονομικές αξιώσεις των Πολωνών, δεν τους ικανοποίησε, παραμένουν γερά στο κόλπο της απόκτησης του.

Ο Σα γνωρίζει ότι μια πιθανή μεταγραφή του σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις, ενώ και η κλήση του στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μπορεί να γίνει πιο εύκολη υπόθεση, με δεδομένες τις επαφές που έχει ο Φερνάντο Σάντος.

Το γεγονός ότι για τον Σα υπάρχει ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι σαφές ότι τα χρήματα είναι πολλά περισσότερα από ότι θα πάρει στην ΑΕΚ, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι ένας ποδοσφαιριστής με φιλοδοξίες και στόχος επιλέγει  το πιο υψηλό επίπεδο. Και η Ένωση μπορεί να ικανοποιήσει τα θέλω του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X