Είπε "αντίο" στην Α1 η ΑΕΚ με τέταρτη συνεχόμενη ήττα

 Φινάλε για τους άνδρες με την ΜΕΝΤ (20:00)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aekvolley“Αντίο” στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών είπε και τυπικά απόψε η ΑΕΚ, μετά την εντός έδρας ήττα που υπέστη από τη ΜΕΝΤ με 1-3 σετ. Εννοείται ότι κανένας δεν περίμενε το αποψινό παιχνίδι για να πιστοποιήσει τον υποβιβασμό της “ΑΕΚ της καρδιάς” στην Α2 κατηγορία, αφού τα τεράστια προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς “έπνιξαν” τους αθλητές της ομάδας.

Στα πλέι άουτ οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την ήττα και στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσαν κόντρα σε Λαμία και ΜΕΝΤ, δείχνοντας ότι δεν μπορούσαν να αντιστρέψουν την κατάσταση, αν και το πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο σετ, δείχνοντας ότι σέβονται τη φανέλα με τον Δικέφαλο αετό στο στήθος.

Στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ στην Α1, η ΜΕΝΤ πήρε το πρώτο σετ με 25-22, αν και η Ένωση μπήκε αρκετά δυνατά στο γήπεδο και πήρε προβάδισμα 8-6. Η αντίπαλός της όμως έδειξε ότι ήταν ανώτερη και κατέκτησε το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ η ΜΕΝΤ επικράτησε πιο εύκολα με 25-20, με την ΑΕΚ να στέκεται όρθια στο 3ο σετ και να επικρατεί με 25-18. Ήταν όμως το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν οι “κιτρινόμαυροι”, με τους αντιπάλους τους να νικούν 25-19 στο τέταρτο σετ και να παίρνουν τη νίκη με 3-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X