Γερά στο παιχνίδι για τον Ορλάντο Σα η ΑΕΚ, έντονο ενδιαφέρον και από Αραβες

Παιχνίδι με τον χρόνο για το «μπαμ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

orlando sa-ορλαντο σαΕίναι σαφές τις τελευταίες ημέρες, πως ο Ορλάντο Σα είναι μία από τις πρώτες επιλογές της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επίθεσης. Όπως έγινε σαφές, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ήδη την πρώτη διερευνητική επαφή προς τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά η απάντηση για 1 εκατ. ευρώ έκανε απαγορευτική κάθε συνέχεια της κουβέντας. Στην ΑΕΚ πάντως παραμένουν στο κόλπο για τον Πορτογάλο και μάλιστα πολύ γερά.

Ο Σα είναι παίκτης που αρέσει πολύ. Για την ΑΕΚ είναι σημαντικό πλεονέκτημα πως θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο, να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις και να αγωνιστεί σε ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το πολωνικό. Ετσι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να κληθεί στην Εθνική Πορτογαλίας, δεδομένης και των επαφών που έχει ο Φερνάντο Σάντος στη χώρα μας.

Το πρόβλημα είναι πως ήδη τον Σα πρεσάρουν Σαουδάραβες. Ο Πορτογάλος έχει δεχθεί πρόταση με πολλά…πετροδόλαρα να στρώνονται στα πόδια του, ώστε να πάει εκεί. Τα λεφτά θα είναι περισσότερα, αλλά η ΑΕΚ δίνει τη δυνατότητα για να μπει σε υψηλό επίπεδο. Και στην Ενωση έχουν καλή σχέση με την πλευρά του Σα και εκτιμούν πως στο τέλος εκείνοι θα είναι που θα βγουν κερδισμένοι με τη συμφωνία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X