Κοντονής: «Λύσεις χωρίς να υπάρξει αποκλεισμός»

Απόλυτη στήριξη στον Κοντονή από την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kontonis-κοντονηςΌτι περνάει από το χέρι του για να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς να… περιλαμβάνουν Grexit, θα κάνει ο Σταύρος Κοντονής, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του. Η ΕΠΟ… στηρίζει τις απειλές UEFA/FIFA σύμφωνα με τον Υφυπουργό. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής στο «ΒΗΜΑ FM»: «Όταν με είχαν ρωτήσει πριν μια εβδομάδα για το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων, είχα πει ότι θεωρώ ότι είναι αδύνατον, διότι εμείς κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρχει διαφάνεια, αξιοκρατία και το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι αξιόπιστο και να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα αμφισβήτησης και καχυποψίας σε όλους τους φιλάθλους. Επομένως, όταν κάποιοι βλέπουν ότι γίνεται μια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, εγώ είπα ότι θα πρέπει να μας επαινέσουν και όχι να μας επιβάλλουν κάποια κύρωση. Η ΕΠΟ γίνεται ο πολιορκητικός κριός για να έρθει η UEFA και η FIFA και να απειλούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο με έξωση. Εγώ, λοιπόν, απαντάω ευθέως ότι από τη στιγμή που μας έστειλαν αυτού του τελεσιγραφικού τύπου την επιστολή, υπάρχει κίνδυνος για έξωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι ότι σε μια συζήτηση που ελπίζουμε να γίνει και να είναι εποικοδομητική και δημιουργική, διότι, αν μπουν στη μέση τελεσίγραφα δεν υπάρχει κανένα πεδίο συζητήσεως και συνεννοήσεως, αντιλαμβάνεστε ότι εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην φτάσουμε σε ένα τέτοιο σημείο. Εμείς θέλουμε η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει εν κινήσει, δεν θέλουμε να σταματήσει η Εθνική ομάδα και οι ελληνικοί σύλλογοι να παίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν με ρωτάτε ποια είναι τα χρονικά περιθώρια, μπορώ να σας πω μέχρι τις 4-5 Μαΐου που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο από τη Βουλή. Ελπίζω να έχουμε μια δημιουργική συζήτηση με τους εκπροσώπους».

Αργότερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για το ίδιο θέμα και στο «Real FM»: «Απορώ πώς είναι δυνατόν τη στιγμή που έχουμε τα πρώτα δείγματα, που έχουμε τον τρόπο γραφής, που όλοι έχουν καταλάβει τι θέλει να κάνει η κυβέρνηση, να υπάρχουν δύο διεθνείς ομοσπονδίες οι οποίες κατευθύνονται από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που δεν θέλουν να προχωρήσουν αυτά τα μέτρα. Είναι ένα πράγμα το οποίο με αφήνει άναυδο. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια διαλόγου διότι πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι τελικά θα έρθει στην Αθήνα στη συζήτηση της βουλής ο αντιπρόεδρος της UEFA, όπου εκεί θα συζητηθούν διεξοδικά τα ζητήματα. Θα ακούσουμε όλες τις απόψεις και όπου υπάρχει δυνατότητα εναλλακτικής λύσης στην οποία θα συμφωνήσουμε, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το ακολουθήσουμε. Δεν μπορεί να ακυρωθεί συνολικά η προσπάθεια της κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X