Ταξίδι του «Μίλο» για στόπερ , εντός των συνόρων «αρέσει» ο Ετζεγκουέλε

Ταξίδι του «Μίλο» για στόπερ , εντός των συνόρων «αρέσει» ο Ετζεγκουέλε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÉËÏÂÁÍÏÂÉÔÓ ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ (ÖÉËÉÊÏ)Φαντάζει δεδομένο και το έχετε διαβάσει από το enwsi.gr, ότι η ΑΕΚ πέρα από τον επιθετικό που θέλει να αποκτήσει, θα ενισχυθεί και σε άλλες θέσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.  Μια εξ αυτών είναι και αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ενός παίκτη που θα ηγετική φυσιογνωμία και θα μπορέσει να πάρει στις πλάτες του την άμυνα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει ταξίδι για στόπερ. Ο «Μίλο» την ερχόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά πιθανό να ταξιδέψει προκειμένου να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης στα μετόπισθεν. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ και αυτός με τη σειρά του να διαπιστώσει αν υπάρχει έδαφος για να προχωρήσει κάποια περίπτωση.

Όσον αφορά τους εντός των συνόρων, το enwsi.gr σας αποκάλυψε για την περίπτωση του Ετζεγκουέλε του Παναιτωλικού. Ο Γάλλος στόπερ φαίνεται ότι έχει το πακέτο που θέλουν στην ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο ο Μιλοβάνοβιτς μίλησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Διότι από την ελληνική αγορά ο 27χρονος στόπερ δείχνει ότι μπορεί να σταθεί σε μια ΑΕΚ που θα είναι ανταγωνιστική.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X