Στην λίστα της ΑΕΚ (και) ο 27χρονος στόπερ του Παναιτωλικού, Ετζεγκουέλε

Στην λίστα της ΑΕΚ (και) ο 27χρονος στόπερ του Παναιτωλικού, Ετζεγκουέλε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ejegoueleΜπορεί το μεγάλο ενδιαφέρον στο μεταγραφικό τοπίο της ΑΕΚ να έχει εστιαστεί στον επιθετικό που θα κάνει την διαφορά ενόψει της νέας χρονιάς, μπορεί ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει τσεκάρει αρκετούς ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, ωστόσο η αγορά της Ελλάδας δεν αφήνει ασυγκίνητους τους κιτρινόμαυρους. Είναι σαφές ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν την Ένωση τη νέα σεζόν και δεν αφορούν μόνο την θέση του φορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι κιτρινόμαυροι τσέκαραν την περίπτωση του Γουίλιαμ Ετζεγκουέλε του Παναιτωλικού. Πρόκειται για τον 27χρονο κεντρικό του Παναιτωλικού που αποτελεί βασικό στέλεχος της άμυνας της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Μιλοβάνοβιτς πήρε καλές συστάσεις για τον Γάλλο στόπερ και ρώτησε για την περίπτωση του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Superleague.

Μετράει 21 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα ενώ έχει σκοράρει και ένα γκολ. Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται για τη νέα χρονιά, με τους κιτρινόμαυρους πάντως να έχουν τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις παικτών, που αγωνίζονται στην άμυνα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X