«Ντέρμπι από τα παλιά το Ηρακλής-ΑΕΚ» (VIDEO)

«Ντέρμπι από τα παλιά το Ηρακλής-ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

delkosΣίγουρος ότι ο Ηρακλής θα εξασφαλίσει την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα μέσω των πλέι οφ εμφανίστηκε ο Γιάννης Δέλκος με δηλώσεις του.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

«Ξεκινάμε υποδεχόμενοι την ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο. Πρόκειται κατά τεκμήριο για τις δύο καλύτερες ομάδες στο Βόρειο και το Νότιο όμιλο, όλοι, όμως, θα παίξουν με όλους, αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο Ηρακλής πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον χώρο της FootballLeagueκαι νομίζω ότι θα είμαστε εμείς αυτή η ομάδα – δεν μπορώ να προβλέψω τη δεύτερη – που θα ανέβει στην ανώτερη κατηγορία, άλλωστε δικαιωματικά εκεί πρέπει να παίζει.

Είναι, πάντως, ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Σεβασμός προς όλους τους αντιπάλους, γιατί το παρελθόν έχει καταδείξει ότι και με μηδέν βαθμούς ομάδες κατάφεραν να ανέβουν κατηγορία. Θα δούμε, όμως, τι θα γίνει στα παιχνίδια αυτά, η προσπάθεια του Ηρακλή συνεχίζεται. Φέτος, ομολογουμένως θα πρέπει να το ξέρουν όλοι ότι άλλαξε εντελώς σελίδα και ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και αγωνιστικά και πιστεύουμε ότι είμαστε εμείς που θα ανέβουμε κατηγορία.

Πάντως, το παιχνίδι Ηρακλής – ΑΕΚ θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά και θα ευχαριστηθούν και οι φίλαθλοι δύο πολύ καλές ομάδες, δύο ιστορικές ομάδες, όπως είναι ο Ηρακλής και η ΑΕΚ», είπε αναλυτικά.

[youtube id=”NNvQDIhtMbo” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X