«Τοξική» η σχέση Λέγκια με Ορλάντο Σα, δεδομένη η αποχώρηση του το καλοκαίρι

Παιχνίδι με τον χρόνο για το «μπαμ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

orlando sa-ορλαντο σαΗ σχέση του Ορλάντο Σα με τον προπονητή του Χένινγκ Μπεργκ έχει περάσει από πολλά …κύματα, ωστόσο φαίνεται για τα καλά ότι πλέον δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Ο Πορτογάλος για τον οποίο το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ,  έχει ανοίξει ήδη την πόρτα της εξόδου από την πολωνική ομάδα με τον πολωνικό Τύπο να κάνει εκτενή αναφορά στην παρουσία του στην ομάδα τη φετινή σεζόν.

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στη Λέγκια δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Πορτογάλου φορ και το κατηγορούν για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στα αποδυτήρια.

Ο ίδιος ο Σα τόνισε ότι πλέον «δεν έχει σημασία τι συμβαίνει με τον προπονητή μου, αφού το καλοκαίρι θα αλλάξω εργοδότη». Το συγκεκριμένο δημοσίευμα πάντως αναφέρεται και στα λάθη του Μπεργκ στο θέμα του Σα, ο οποίος από την αρχή της σχέσης τους δεν του άρεσε η συμπεριφορά του.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, οι Πολωνοί αναφέρουν την Μάλαγα και την Τραμπζονσπορ, ως τις ομάδες που έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο. Μάλιστα τονίζεται ότι μπορεί η ρήτρα αποδέσμευσης του να είναι 3 εκατ. Ευρώ, ωστόσο τα χρήματα είναι πολλά και η όποια απομάκρυνση του θα γίνει με λιγότερα χρήματα. Η ΑΕΚ παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X