Δημοσιεύμα για ΑΕΚ και Τετέ στα Χανιά

Δημοσιεύμα για ΑΕΚ και Τετέ στα Χανιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÔÅÔÅ  ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÊÁËËÏÍÇ   TETTEH PLATANIAS - KALONI (SUPERLEAGUE 2014-2015)Το υπαρκτό ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν για τον Τετέ δρομολογεί εξελίξεις καθώς ο Γκανέζος έχει μπει στο «μάτι» αρκετών ομάδων αφού μετά το καλοκαίρι μένει ελεύθερος αν δεν συμφωνήσει με Πλατανιά.

Οι άνθρωποι της Λεχ Πόζναν έχουν ήδη δει τον Τετέ αρκετές φορές ενώ σε ένα από τα δυο παιχνίδια που απομένουν σύμφωνα με πληροφορίες του efimeridaki.gr θα βρίσκεται και άνθρωπος από την διοίκηση της ομάδος που θα έρθει λογικά με στόχο να κλείσει και την υπόθεση.  Ο Τετέ πάντως είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Πολωνία από την στιγμή που και τα λεφτά είναι καλά και όπως φαίνεται είναι.

Ο Τετέ όμως έχει μπει και στην λίστα της ΑΕΚ και μάλιστα τον μέσο του Πλατανιά, τον παρακολουθούν αρκετό καιρό περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία καθώς η ρήτρα, είναι μεγάλη και με δεδομένο ότι σε λίγο καιρό μπορεί να είναι και ελεύθερος περιμένουν τις εξελίξεις.

Απο την πλευρά του ο Τετέ περιμένει τον Πλατανιά ο οποίος ήδη έχει καλέσει Αγκιλέρα και Τόρες για μια πρώτη επαφή. Ο Τετέ θα περιμένει να ακούσει την πρόταση της διοίκησης του Πλατανιά και ανάλογα στην συνέχεια θα πράξει καθώς και η ηλικία του είναι αρκετά καλή ενώ και η πρόοδος του τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη.

Το σήριαλ του καλοκαιριού έχει έναν ρυθμιστή και αυτός είναι ο Πλατανιάς που από την πλευρά του θα θελήσει να επωφεληθεί και να μην χάσει χωρίς κέρδος τον Τετέ.

Περισσότερα για την υπόθεση Τετέ λογικά θα υπάρξουν σύντομα ειδικά αν ο Πλατανιάς κερδίσει τον Παναιτωλικό.

Πηγή: efimeridaki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X