Η τελευταία επίσκεψη στο Καυταντζόγλειο είχε... πίκρα (VIDEO)

Η τελευταία επίσκεψη στο Καυταντζόγλειο είχε... πίκρα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

agrotikos aekΤο 2011 ο Ηρακλής υποβιβάστηκε από την Super League, με αποτέλεσμα να μην συναντηθεί με την ΑΕΚ τις επόμενες δύο σεζόν. Εν συνεχεία έπεσε και η Ενωση και τώρα θα… ανταμώσουν ξανά μετά από χρόνια (τελευταία φορά έχασε η ΑΕΚ τέλη του 2010).

Ομως, η ΑΕΚ έπαιξε στο Καυταντζόγλειο και πέρυσι απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο Γ’ εθνική για τα προημιτελικά, σε ένα απόγευμα γεμάτο… πίκρα. Το 0-0 της κανονικής διάρκειας, έφερε το ματς στην παράταση. Εκεί τα γκολ του Κρυστάλλη και του Λαζαρίδη, έκαναν το 2-0 και η ΑΕΚ αποκλείστηκε από έναν θεσμό που δημιουργήθηκε ελέω της παρουσίας της.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (75′ Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (58′ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (46′ Κουκουλάκης), Βελλίνης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής (80′ Τσεβάς), Ντακόλ (46′ Αργυρίου), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

[youtube id=”0DyDKw5DhOw” width=”600″ height=”350″]

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X