Κινήσεις πανικού από τον Ολυμπιακό για ΑΕΚ και Μελισανίδη

Πληρώνουν (κυριολεκτικά) ακριβά οι "ερυθρόλευκοι" την ισοπαλία με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

marinakisΠριν λίγο καιρό ο Ολυμπιακός είχε κληθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την επιστολή που είχε στείλει για το θέμα μη νόμιμης συμμετοχής της ΑΕΚ στα κουπόνια του στοιχήματος επειδή όπως υποστήριξε υπάρχει ασυμβίβαστο λόγω του ότι η “κιτρινόμαυρή” ΠΑΕ  ανήκει στον Δημήτρη Μελλισανίδη, ενώ μέλος στο Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ είναι ο γιος του.

Η ΕΕΑ είχε ζητήσει τότε από τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, αποδεικτικά στοιχεία για το “ασυμβίβαστο” και ο Ολυμπιακός έστειλε ογκώδη φάκελο στην επιτροπή, με δημοσιεύματα και δηλώσεις που αποδεικνύουν, σύμφωνα με τους Πειραιώτες, τη σχέση του δικέφαλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επικοινώνησε με την ΕΕΑ ισχυριζόμενη μεταξύ άλλων ότι στα κουπόνια μετέχουν οι ομάδες και όχι οι ανώνυμες εταιρίες και ότι δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης επισημαίνοντας πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει θεσμική θέση στην ΠΑΕ, ενώ και ο ΟΠΑΠ φέρεται να απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε την ΑΕΚ για παροχή εξηγήσεων στις αρχές Μαΐου, με την «Ένωση» να επιδιώκει να αποδείξει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν σχετίζεται με την ΑΕΚ και δεν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου, ούτε «κακής σύνθεσης» της ΠΑΕ, οπότε δεν συντρέχει και λόγος να μην βρίσκεται στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.

ΠΗΓΗ: SPORTIT.GR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X