Σιμόες: «Πεπρωμένο για την ΑΕΚ ο τίτλος»

Σιμόες: «Πεπρωμένο για την ΑΕΚ ο τίτλος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

simoesΝα συμβάλλει ώστε η ΑΕΚ να αλλάξει το στάτους του ελληνικού ποδοσφαίρου επιθυμεί ο Αντρέ Σιμόες. Ως «πεπρωμένο» χαρακτηρίζει τον τίτλο ο Πορτογάλος μέσος.  

«Ερχομαι στην ΑΕΚ για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε στο Champions League. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της ΑΕΚ. Πραγματικά θέλω να έρθω το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα για να μπορέσω να γνωρίσω την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο και να προσαρμοστώ στη ζωή της Ελλάδας.

Η ΑΕΚ είναι για μένα μεγάλο βήμα, πάντα ήθελα να παίξω εκτός Πορτογαλίας και σε μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και διεκδικεί τίτλους στη χώρα της.

Πιστεύω πως η ΑΕΚ μπορεί να αλλάξει το στάτους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούμε να είμαστε του χρόνου πρωταθλητές, αυτό είναι το μήνυμα μου προς Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Στόχος τόσο δικός μου όσο και της ομάδας είναι να πάρουμε τον τίτλο, να παίξουμε στο Champions League, αυτό είναι το πεπρωμένο μας».

Πηγή: Sportit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X