«Τρένο» ο Δώνης με την Αλ Χιλάλ

«Τρένο» ο Δώνης με την Αλ Χιλάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

donisΜε το αριστερό είχε ξεκινήσει ο Γιώργος Δώνης την προπονητική του καριέρα στους Άραβες, αλλά η ήττα στην πρεμιέρα του είναι και η μοναδική που έχει η Αλ Χιλάλ στα 11 παιχνίδια που την έχει καθοδηγήσει ο Ελληνας τεχνικός.

Στο πρωτάθλημα αριθμεί έξι σερί νίκες με απολογισμό τερμάτων 12-0 ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου ο συνολικός απολογισμός του οποίου είναι 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, με απολογισμό τερμάτων 24-3!

«Τρένο» πάει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία κέρδισε και στο Τσάμπιονς Λιγκ την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς συνέτριψε την Χάγερ με 6-1.

Αν έβαζε και κανά γκολ ο Γιώργος Σαμαράς -το όνομα του οποίου είχε ακουστεί ως… όνειρο θερινής νυχτός και για την Κύπρο- που παραμένει άσφαιρος στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Καπ (έχει σκοράρει μόνο στο Κύπελλο), η ελληνική παρουσία στην Αλ Χιλάλ θα ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X