Περιζήτητος ο Μπερνς

Περιζήτητος ο Μπερνς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

A-League Rd 1 - Wellington v PerthΟι εμφανίσεις του Νέιθαν Μπερνς στο πρωτάθλημα Αυστραλίας με την Ουέλινγκτον Φίνιξ και τα 13 γκολ που έχει πετύχει, έχουν προκαλέσει έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αυστραλία υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπερνς από ομάδες σε Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Μέση Ανατολή, αλλά και την Ευρώπη. Ο Μπερνς έχει πετύχει 13 γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει πρόκριση για τα πλέι οφ για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Για τον 27χρονο Αυστραλό υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τις 250.000 ευρώ, αλλά ο ίδιος στις δηλώσεις του έδειξε πως είναι αφοσιωμένος στο πρωτάθλημα:

«Έχω συμβόλαιο γι’ ακόμη μια σεζόν εδώ. Μπορεί να φύγω, μπορεί και όχι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Το ενδιαφέρον που υπάρχει για μένα δεν μου αποσπά την προσοχή. Έχουμε ακόμη ένα ματς για την κανονική περίοδο και στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος».

Ο Μπερνς που είναι 2ος σκόρερ στην Αυστραλία πίσω από τον Μαρκ Γιάνκο (16 γκολ), αποχώρησε από την ΑΕΚ το 2012, πέρασε για λίγο από την Κορέα με την Ίντσεον, όπου έκανε μόνο τρεις συμμετοχές, αλλά πλέον η καριέρα του είναι στο καλύτερό της σημείο.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X