Σα-ρώνει και δίπλα στον Κριστιάνο

Παιχνίδι με τον χρόνο για το «μπαμ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

orlando sa-ορλαντο σαΤο «φλερτ» δεν είναι καινούργιο. Στην ΑΕΚ εδώ και πολλούς μήνες έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Ορλάντο Σα και τον έχουν πολύ ψηλά στις επιλογές τους για την επίθεση. Και φαίνεται πως δεν έχουν λαθέψει στην επιλογή τους, καθώς ο 27χρονος Πορτογάλος εμφανίζεται ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους για κλήση στην Εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος. Σε λίγο καιρό ενδεχομένως ο Σα να είναι η αιχμή του δόρατος στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Βαρέλα και του Μουτίνιο.

Βέβαια, ενδεχόμενη κλήση του Σα στην Εθνική ανδρών των Ιβήρων, θα ανεβάσει βέβαια τον δείκτη δυσκολίας για την απόκτηση του. Βλέπετε, αν και αρχικά είχε υπάρξει σκέψη πως ο Σα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Λέγκια και κατά πληροφορίες, στην πρώτη διερευνητική κρούση οι Πολωνοί αξίωσαν περίπου 1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Ποσό μεγάλο, πολύ υψηλότερο από αυτό που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η ΑΕΚ.

Ωστόσο, το θέμα είναι ανοιχτό. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που στην ΑΕΚ έχουν καταλήξει πως ο Σα είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, είναι δεδομένο πως η Ενωση θα επιμείνει στην απόκτηση του. Αλλωστε, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο (Μπράγκα, Πόρτο, αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Φούλαμ), ενώ φέτος έχει σκοράρει 11 φορές σε 18 ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει παίξει και σε όλη την ευρωπαϊκή πορεία της Λέγκια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X