Κατσίκης: «Όταν είσαι ΑΕΚ, κυνηγάς την κορυφή»

Κατσίκης: «Όταν είσαι ΑΕΚ, κυνηγάς την κορυφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KatsikisΟ Δημήτρης Κατσίκης μίλησε για την πρόκριση επί του Δικέα, αλλά και τους αγώνες που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος χάντμπολ.

Για τα ματς με Δικέα και ΠΑΟΚ:

«Ήταν μια πρόκριση που την θέλαμε πολύ και αυτό φάνηκε. Δεν το βάλαμε κάτω παρά το γεγονός πως ο Δικέας μας αιφνιδίασε στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε μάθει να παλεύουμε υπό όλες τις συνθήκες και αυτό κάναμε και αυτή την φορά. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη και πετύχαμε την ανατροπή. Είναι λογικό να μας επηρέασε εν μέρει η απώλεια του Κυπέλλου και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να συγκεντρωθούμε και πάλι και να βρούμε κίνητρο και το καταφέραμε. Ο Δικέας είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά εμείς δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό για την πρόκριση και τα καταφέραμε.

Σε καμία περίπτωση δεν τα βλέπουμε σαν ρεβάνς για το χαμένο Κύπελλο τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, από την παρουσία μας στον τελικό, φάνηκε ότι μπορούμε να κοντράρουμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ. Θα είναι σίγουρα διαφορετικά παιχνίδια, αλλά εμείς βλέπουμε το κάθε ένα σαν τελικό. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στους τελικούς, εκεί όπου όλα πλέον μπορούν να γίνουν. Πιστεύουμε σε μας, πιστεύουμε στην ομάδα και εδώ που έχουμε φτάσει είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Οι στόχοι δεν σταματούν ποτέ. Όταν είσαι ΑΕΚ πάντα κυνηγάς την κορυφή. Αυτό θα κάνουμε και εμείς και αυτό φάνηκε και από την πορεία μας στο Κύπελλο».

Για το μέλλον της ΑΕΚ:

«Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουμε ενωμένοι και αυτό είναι που μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Εύχομαι το τμήμα αυτό που έχει φέρει τόσες χαρές στον κόσμο να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα ήθελα να βρίσκομαι και εγώ εδώ να στηρίζω αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει πολύ φέτος. Η παρουσία του μας δίνει πολύ δύναμη και ειδικά η αγάπη που λαμβάνουμε μέσα και έξω από το γήπεδο. Έχω ζήσει πολύ συγκινητικές εκδηλώσεις τη φετινή χρονιά από ανθρώπους που δείχνουν την ανιδιοτελή τους αγάπη στο τμήμα. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία. Δυστυχώς λόγω των όσων έγιναν στον τελικό θα τους στερηθούμε από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζουμε πως η φετινή χρονιά θα έχει και συνέχεια».

Για την κλήση του στην Εθνική:

«Για κάθε αθλητή είναι τιμή να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα. Η κλήση μου αποτελεί και μια επιβράβευση των προσπαθειών και της δουλειάς μου. Σίγουρα, η ΑΕΚ και η φετινή μου παρουσία ήταν αυτά που μου άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής και εύχομαι να αγωνίζομαι για πολλά χρόνια σε αυτήν».

Πηγή: “Ώρα των Σπορ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X