Η πληρότητα και οι επιλογές σε κάθε θέση «γεννούν» προσδοκίες για τελικό!

Η πληρότητα και οι επιλογές σε κάθε θέση «γεννούν» προσδοκίες για τελικό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-wilbekin-sakota-χερστον-ουιλμπεκιν-σακοταΠοιος θα το έλεγε και ποιος θα τον πίστευε πριν από λίγους μήνες. Αυτό που έχει πετύχει η μπασκετική ΑΕΚ σε διάστημα λίγων εβδομάδων, ισούται με θαύμα. Η εμφάνιση απέναντι στα Τρίκαλα, ήρθε να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά πως αυτή η ΑΕΚ είναι για πολλά πράγματα. Και είναι γεγονός, σε συνδυασμό με την εικόνα που δείχνουν οι βασικοί αντίπαλοι της Ενωσης, που για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ άρχισαν να ψιθυρίζονται σκέψεις που φτάνουν ακόμα και στον τελικό του πρωταθλήματος.

Είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμή κανείς δεν θέλει να φορτώσει την ομάδα με περισσότερα απ’ όσα της αναλογούν. Και ειδικά αν ρωτήσει κάποιος τον Ντράγκαν Σάκοτα, θα τον δει να μη το συζητά καν. Αλλά όσο και αν τηρούνται χαμηλοί τόνοι, δεν μπορεί να κρυφτεί η πληρότητα της ομάδας και οι σούπερ επιλογές σε κάθε θέση, που καθιστούν την ΑΕΚ πραγματικά ασυναγώνιστη και ευθέως ανταγωνιστική προς κάθε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Χθες εκείνος που έκανε τη διαφορά ήταν ο εντυπωσιακός Μαλίκ Χέρστον. Με 21 πόντους, εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας (3/3 τρίποντα, 5/8 δίποντα, 2/2 βολές), πέντε ασίστ και ένα ριμπάουντ έκανε πάρτι. Από κοντά ο Ντούσαν Σάκοτα με 16 πόντους, οκτώ ασίστ και δύο ριμπάουντ. Συνολικά, τέσσερις «κιτρινόμαυροι» με διψήφιο αριθμό πόντων, 11 που σκόραραν, 96 πόντους απολογισμό. Και όλα αυτά σε μια κακή βραδιά. Αυτή η ομάδα δικαίως, γεννά προσδοκίες για πολύ σπουδαία πράγματα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X