Ασταμάτητος ο Κρισάντους, με δικό του γκολ κέρδισε η ΑΕΚ 3-2 την Καλλιθέα

Με πλατύ χαμόγελο ο Κρισάντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

krisantusΜε σκόρερ τους Αραβίδη, Μπαρμπόσα και Κρισάντους η ΑΕΚ κέρδισε με 3-2 την Καλλιθέα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων σε προπονητικό δίτερμα.

Ο Τραϊανός Δέλλας στα δύο ημίχρονα παρέταξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, με τον Νιγηριανό σέντερ φορ να δείχνει ότι έχει πάρει… μπρος και δεν σταματά.

Ο Κρισάντους μετά τα γκολ με Καλλιθέα και Αλιμο για την Football League και στο σημερινό δίτερμα σκόραρε δείχνοντας ότι έχει βρει τον εαυτό του και μπορεί να προσφέρει στον προπονητή του και στην ομάδα την αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Η ΑΕΚ είχε δώσει τελευταίο επίσημο παιχνίδι στις 4 Απριλίου και έτσι ο Δέλλας… έσπασε την μονοτονία των προπονήσεων, μιας και στις 26 Απριλίου αναμένεται να αρχίσουν τα πλέι οφ ανόδου στην Super League.

Αύριο ίδια ώρα (17:00) στα Σπάτα θα υπάρχει νέο προπονητικό δίτερμα κόντρα στον Αχαρναϊκό (επίσης ομάδα των πλέι άουτ της Football League).

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X