Γεωργίου: Γιώργο Αμερικάνε μην ξεχνάς: ΑΕΚ-ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ

«Αμερικάνε, θέλουν να αποσύρουν τη φανέλα σου»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

amerikanos 2Ο Βασίλης Γεωργίου, που με τη φωνή του μετέδωσε το το αθλητικό επος του’68 έγραψε για τον Γιώργο Αμερικάνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ, Η ΑΕΚ ΣΕ ΤΙΜΑ.

Γιώργο μου, Παγκόσμιε της Βασίλισσας της Ευρώπης ΑΕΚ του 1968 και του Ελληνικού μπάσκετ, η ΚΑΕ ΑΕΚ, σε μια ειδική για σένα γιορτή θα αποσύρει τη φανέλα σου με το Νο 10, σεβόμενη την ιστορία της και τη δική σου ιστορική μπασκετική διαδρομή για την ιδέα ΑΕΚ και τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της.

Μεγάλε Αμερικάνε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α1 Εθνική, στα σαλόνια του μπάσκετ για να γράψει νέες χρυσές σελίδες και αύριο Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 5μ.μ. στο ΟΑΚΑ θα σε τιμήσουμε.

Παιχταρά, σύμβολο του αθλήματος και η φανέλα σου θα υψωθεί στην οροφή του γηπέδου για να αποτελέσει το φάρο για όλους τους μπασκετικούς, την ΑΕΚ, τον κόσμο της και μη ξεχνάς το τρίπτυχο που γράφτηκε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο στις 4 Απριλίου του 1968: ΑΕΚ-ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ.

Τρίπτυχο που παραμένει ακλόνητο για 47 χρόνια και θα συνεχίζει…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X