Στο χέρι του "Τίγρη"

Περί εμπιστοσύνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidismiloΤο διπλό ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία είναι απλώς ένα δείγμα από τις κινήσεις που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ με σκοπό να εντοπίσει ό, τι καλύτερο για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επιστροφής στη Super League. Οι συζητήσεις του μάλιστα με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών συνεχίζονται καθημερινά, αλλά μέχρι να γίνει η συνάντηση κορυφής με παρόντες τον ίδιο, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Τραϊανό Δέλλα και φυσικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τα πάντα είναι ανοιχτά. Οι προτάσεις ποδοσφαιριστών άλλωστε που του γίνονται καθημερινά όλο και αυξάνονται.

Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες για τις αποφάσεις που καλούνται να λάβουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τόσο για την επιλογή που θα γίνει στους μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα καλύψουν τις πέντε θέσεις τη νέα σεζόν, όσο και για το ξεκαθάρισμα στο υπάρχων ρόστερ. Το πιο σημαντικό όμως θέμα συζήτησης μεταξύ των υπευθυνων του Δικεφάλου είναι παρθεί η απόφαση για τα μεταγραφικά “χτυπήματα” που θα κάνουν αίσθηση στον κόσμο και ουσιαστικά θα αποτελέσουν την αιχμή της ΑΕΚ στη Super League.

Όπως είναι λογικό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αυτός που θα αποφασίσει για το πόσα χρήματα θα δαπανηθούν στην καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν, αν και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έχει ξεκαθαρίσει ότι θα γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις που απαιτούνται για να επιστρέψει η ομάδα στα …σαλόνια όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Το βέβαιο είναι ότι μετά τη συγκεκριμένη συνάντηση τα πάντα θα πάρουν το δρόμο τους και η ΑΕΚ θα μπει από τώρα δυναμικά στην μεταγραφική σεζόν που ακολουθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X