Ψάχνει ομάδα ο Αντρέ Σάντος

Ψάχνει ομάδα ο Αντρέ Σάντος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

andre santosH Μποταφόγκο του Αντρέ Σάντος αποκλείστηκε στα προημιτελικά του πρωταθλήματος Παουλίστα με τον έμπειρο αμυντικό να αγωνίζεται στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με την Παλμέιρας. Αυτή ήταν και η τελευταία του εμφάνιση με τη Μποταφόγκο, καθώς η συμφωνία του με την ομάδα είχε ισχύ μόνο για το Πολιτειακό πρωτάθλημα.

Να τονίσουμε πως δεν πρόκειται για τη δημοφιλή Μποταφόγκο του Ρίο Ντε Ζανέιρο, αλλά για τη Μποταφόγκο του Ριμπεϊράο Πρέτο, που συμμετέχει στην 4η κατηγορία της Βραζιλίας. Ο Αντρέ Σάντος δεν προτίθεται να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο, αλλά ως τώρα αξιοποίησε την ευκαιρία συμμετοχής της στην 1η κατηγορία του πρωταθλήματος Σάο Πάολο, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που αγωνίζεται και ως στόπερ και βρίσκεται στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, είχε 7 συμμετοχές στο Παουλίστα (311 λεπτά), πετυχαίνοντας ένα γκολ  εναντίον της Μπραγκαντίνο.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X