"Χαρτοπόλεμος" στη Λάρισα για το γήπεδο που θα γίνουν τα πλέι οφ

ΦΩΤΟ από το Λάρισα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ael_aekΟ… επιστολοπόλεμος καλά κρατεί μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ιδιοκτήτριας εταιρείας του AEL FC Arena «Γήπεδο Α.Ε.», με στόχο να βρεθεί ο κοινός παρονομαστής και να αγωνιστεί η ομάδα στο νέο γήπεδο για τους κρίσιμους αγώνες μπαράζ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να απομακρύνεται – και πάλι – ως σενάριο, αφού με νέα ανακοίνωσή της η Γήπεδο Α.Ε. εκτιμά πως η πλευρά της ΠΑΕ δεν εκδηλώνει με την πρότασή της πραγματική επιθυμία για να αγωνιστεί η ΑΕΛ στο Arena.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση – απάντηση: «Η Γήπεδο ΑΕ επιθυμεί την υλοποίηση της συμφωνίας βάση της οποίας δέχθηκε να αναλάβει το ρίσκο που της ζητήθηκε. Η Γήπεδο ΑΕ θα καλύψει το υπόλοιπο των λειτουργιών της ΜΟΝΟ εάν η ομάδα έχει αρκετά εισιτήρια κάτι το οποίο θα σημαίνει μεγάλο οικονομικό κέρδος και για την ίδια.

Καμία άλλη προσέγγιση σας δεν θεωρείται ως πρόταση και ως δείγμα πραγματικής σας επιθυμίας η ομάδα να αγωνίζεται στο ΑΕΙ FC ARENA.

Δεν εκλαμβάνεται ως επιπλέον παράμετρο στην πρόταση σας η φύλαξη ανά αγώνα . Τα έξοδα διεξαγωγής αγώνα βάρυναν εξ αρχής την ΠΑΕ ΑΕΛ και η εν λόγω παράμετρο αποτελεί ένα από αυτά.

Υ.Γ. Η δήλωση- πρόταση του κ. Ντελοπουλου δεν απωτυπόθηκε στην πρόταση σας – με αρ. πρωτ 881 στης 14/4/2015- σύμφωνα με την μορφή που την ανέφερε ο ίδιος στην τελευταία μας συνάντηση.»

ΠΗΓΗ: ONLARISSA.GR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X