Κώστας Νεστορίδης: "Η δική μου ΑΕΚ..."

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nestoridisΑνήμερα των 91ων γενεθλίων της ΑΕΚ ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Κώστας Νεστορίδης ανοίγει την καρδιά του στο enwsi.gr και θυμάται στιγμές απ’ την ιστορία του δικεφάλου, ενώ ζητάει απ’ τον Δημήτρη Μελισσανίδη να φέρει ξανά την ομάδα στην κορυφή.

“Τη ζωή μου τη θυσίασα για την ΑΕΚ και δεν το μετανιώνω ποτέ. Αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα. Ήθελα να δω τον κόσμο της ΑΕΚ να είναι χαρούμενος και πιστεύω ότι το κατάφερα. Πάντα θα έχω στην καρδιά μου αυτή την ομάδα και φυσικά τον κόσμο. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή, αυτοί που βρίσκονται στο “τιμόνι” να κάνουν τα πάντα για να την ξαναφέρουν εκεί που της αξίζει. Μόνο στην πρώτη θέση. Μόνο στην κορυφή. Ο κ. Μελισσανίδης αποτελεί μεγάλη ελπίδα για όλους εμάς και ευχόμαστε να φέρει ξανά τη χαρά στα πρόσωπα των φιλάθλων μας. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει το γήπεδο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσα όλους τους αντιπάλους”.

Για τις πρώτες του στιγμές στην ΑΕΚ:

“Όταν πρωτοπήγα στην ΑΕΚ πρέπει να σας πω ότι αντιμετώπισα πολλά εμπόδια. Από την πρώτη στιγμή όμως προσπάθησα να κάνω ό, τι μπορώ για να τη φτάσω εκεί που της αξίζει. Νομίζω ότι το κατόρθωσα. Πέτυχα σημαντικά γκολ ειδικά σε ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό άλλωστε πιστεύω ότι με αγάπησε πάρα πολύ ο κόσμος. Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν επί Τσάκναντι το 1963 πέτυχα 33 γκολ και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι βέβαια μόνο αυτό. Υπήρχαν πολλές στιγμές που θυμάμαι, αλλά ξεχωρίζω τη συγκεκριμένη”.

Για την πιο δυσάρεστη στιγμή που θυμάται σ’ αυτά τα 91 χρόνια ιστορίας της ομάδας:

“Αναμφισβήτητα η πιο δυσάρεστη στιγμή στην ιστορία της ομάδας ήταν η κατεδάφιση του γηπέδου. Έκανα τα πάντα τότε για να μην το χαλάσουν, όμως δε με άκουσαν. Κρίμα. Θα ήταν όλα διαφορετικά αν όλα αυτά τα χρόνια είχαμε το γήπεδό μας. Η τότε διοίκηση πίστεψε στις υποσχέσεις της κυβέρνησης, αλλά τίποτα δεν έγινε πράξη. Δεν γκρεμίζεις όμως ένα γήπεδο αν δεν είσαι σίγουρος. Ας ελπίσουμε ότι θα προλάβουμε να μπούμε μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ”.

Για την επόμενη μέρα και το ρόστερ της ΑΕΚ:

“Υπάρχουν καλοί παίκτες στην ΑΕΚ. Κάποιοι είναι για πολύ ψηλά και έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και στην Α’ Εθνική. Δε φτάνουν όμως. Πρέπει να έρθουν 4-5 παιχταράδες που μαζί με όσους υπάρχουν τώρα θα πάρουν το πρωτάθλημα”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X