Αποθέωση για Σιμόες από Έλληνες και Πορτογάλους

Αποθέωση για Σιμόες από Έλληνες και Πορτογάλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

assaΗ Μορεϊρένσε του Αντρέ Σιμόες έχει εξασφαλίσει πλέον την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας μετά το 2-1 επί της Γκιμαράες, όπου ο μελλοντικός μέσος της ΑΕΚ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Ο ίδιος στον λογαριασμό του στο facebook αναφέρθηκε σε αυτή τη νίκη, ενώ δεκάδες ήταν τα αποθεωτικά σχόλια των φίλων της ΑΕΚ και όχι μόνο.

“Grande jogo de toda a equipa, estamos de parabens”

«Σπουδαίο ματς απ’ όλη την ομάδα, μας αξίζουν συγχαρητήρια». Αυτό ανέφερε ο Αντρέ, ο οποίος αντιλαμβάνεται ήδη τι τον περιμένει στην Ελλάδα, με τόση αγάπη που έχει πάρει από τον κόσμο της ΑΕΚ μέσω ίντερνετ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ταυτόχρονα έχουν και κάποια σχόλια Πορτογάλων φιλάθλων, που φανερώνουν ορισμένα στοιχεία για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή.

«Αντρέ είμαστε περήφανοι για σένα! Για τη δύναμή σου, την αποφασιστικότητά σου για νίκη και τις θυσίες σου στο γήπεδο! Είσαι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος».

«Αν αγωνιζόταν στην Πόρτο θα τον παραχωρούσαν με πάρα πολλά χρήματα. Του εύχομαι καλή τύχη στην ΑΕΚ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει πάντα καλά. Κάποιοι δεν τον γνώριζαν καλά, όμως η ΑΕΚ ανακάλυψε έναν πολύ ικανό παίκτη».

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X