Το «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Μακρή

Το «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Μακρή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makris-μακρηςΟ πρώτος σκόρερ της «Μεγάλης Κυρίας», Ανδρέας Μακρής (20 ετών, 24 ματς με δέκα γκολ φέτος), μεταξύ άλλων είπε για το πρότυπο που είχε, για το ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες για την απόκτηση του, αλλά και πως κατέληξε να αγωνίζεται με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

Πως και αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο

«Μεγάλωσα μέσα στα γήπεδα γιατί στην οικογένεια του πατέρα μου, που τώρα είναι προπονητής, έπαιζαν όλοι ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να επιλέξω άλλο δρόμο. Από τα παιδικά μου χρόνια αυτό είχα στο νου μου»

Για το ξεκίνημα του και το ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες για το πρόσωπό του

«Είχα πάει στην Αγγλία για λίγο καιρό. Πήγαινα για δοκιμαστικά και επέστρεφα. Όταν ήμουν στην τρίτη γυμνασίου πήγα για δοκιμαστικά στην Μίλαν στην Κύπρο. Με επέλεξαν μαζί με 5-6 άλλα άτομα και πήγαμε στο Μιλάνο για νέα δοκιμαστικά, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Ήρθα πίσω και στα 16 μου πήγα για δοκιμαστικά στην ΑΕΚ Αθηνών για τρεις εβδομάδες. Ήθελαν να με κρατήσουν αλλά υπήρχε στη μέση το οικονομικό και δεν μπορούσα να μείνω. Ήθελα και να τελειώσω το σχολείο στην Κύπρο. Μετά πήγα στην Πάφο, φάνηκα και ήρθε η μετεγγραφή στην Ανόρθωση».

Για το πώς κατέληξε στην Ανόρθωση

«Δεν ξέρω. Στην αρχή κάτι είχε προκύψει με Ομόνοια και ΑΕΛ. Ήταν να πάω μετεγγραφή, αλλά κάπου έμεινε στο δρόμο. Η Ανόρθωση ήρθε πλήρως επαγγελματικά. Μου είπαν σε θέλουμε, το ποσό, τα βρήκαν με την Πάφο και έκλεισε η μετεγγραφή όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Ο ποδοσφαιριστής πρότυπο που είχε

«Το πρότυπο μου είναι ο Γιάννης Οκκάς. Πάντα τον παρακολουθούσα. Ίσως είναι και το στιλ που παίζουμε. Στην αρχή που πήγα στην Ανόρθωση μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ο χαρακτήρας του. Με βοήθησε πάρα πολύ. Μου έδωσε συμβουλές τις οποίες ακόμη σκέφτομαι και ακόμη μιλάμε με τον Γιάννη»

Για τη σχέση που διατηρεί με τον Οκκά

«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και θέλω να τον ευχαριστήσω για ότι έκανε για μένα. Ξέρω ότι όποτε θέλω θα είναι εκεί να με βοηθήσει. Η πορεία που έκανε ο Γιάννης είναι αξιοθαύμαστη. Πήγε πάρα πολύ ψηλά. Ελπίζω να τα καταφέρω να κάνω κάτι απ’ εκείνα που πέτυχε»

Η ατάκα που του έμεινε στο μυαλό

«Η ατάκα που μου έμεινε ήταν από τον Παύλο Παπαϊωάννου που έπαιζε στην ΑΕΚ Αθηνών. Με αποκαλούσε Βαζέχα επειδή πάντα γινόταν κάτι και έβαζα γκολ. Ήταν το παρατσούκλι μου και ακόμη έτσι με αποκαλεί»

Όσο για το δίλλημα Ρονάλντο η Μέσι…

«Μέσι. Νομίζω είναι από άλλο πλανήτη».

Πηγή: anorthosis24.net

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X