«Κατάληψη» στην Τούμπα με προσωρινή…πτώση (VIDEO)

«Κατάληψη» στην Τούμπα με προσωρινή…πτώση (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

agorogiannis-papadopoulos-alexandris-kopitsis-αγορογιαννης-παπαδοπουλος-αλεξανδρης-κοπιτσηςΕίναι γνωστό πως ένα από τα μεγάλα «παράσημα» των οπαδών της ΑΕΚ είναι η παρουσία 6.000 και πλέον χιλιάδων Ενωσιτών στην Τούμπα για τη φιέστα του 1992. Ωστόσο, ήταν απλά η επιβεβαίωση του κανόνα που ήθελε τη Θεσσαλονίκη να ντύνεται στα «κιτρινόμαυρα» κάθε φορά που έπαιζε η ΑΕΚ στη βόρειο Ελλάδα. Όπως συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 1993, όταν η Ενωση ανέβηκε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Περισσότεροι από 3.000 Ενωσίτες έδωσαν μοναδικό ρεσιτάλ και κέρδισαν πανεύκολα τη μάχη της εξέδρας. Αξίζει να δει κάποιος το βίντεο του αγώνα, για να ακούσει πόσο δυνατά ακούγονται οι φίλοι της ΑΕΚ στο γκολ της ομάδας. Βέβαια, αν και ο κόσμος νίκησε κατά κράτος στη μάχη της εξέδρας, η Ενωση δεν τα κατάφερε εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς πληγώθηκε από δικά της λάθη.

Αν και προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με υπέροχο μονοκόμματο βολέ του Αλεξανδρή, είδε τον ΠΑΟΚ να ανατρέπει το σκορ από το πουθενά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε δύο στημένες μπάλες έξω από την περιοχή του Μήνου (σε ισάριθμα άτσαλα μαρκαρίσματα του Παπαδόπουλου) και με εκτελέσεις του Λαγωνίδη, πήρε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ έπεσε προσωρινά από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά εκείνος ο τίτλος δεν χανόταν με τίποτα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”w6iz1C492S4″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X