Επιμένει για το AEL FC Arena στα πλέι οφ η Λάρισα

Δεν τα βρίσκουν για το AEL FC Arena για χρήση στα πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aelfcarenaΣυνεχίζεται το… σίριαλ του AEL FC Arena για την Λάρισα. Η διοίκηση των «βυσσινί» συνεχίζει να ανταλλάσσει ανακοινώσεις με τη Γήπεδο Λάρισας Α.Ε., καθώς υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, η ομάδα εμφανίζεται αποφασισμένη να… κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της για να έχει τη συγκεκριμένη έδρα στους αγώνες των πλέι οφ, ζητώντας μέσω νέας ανακοίνωσης της, όπου ξεκαθαρίζει ότι εμμένει στην προσφορά της, συνάντηση με την εταιρεία και τον Ζήση Ντελόπουλο.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ εμμένει στην προσφορά για το 20% επί της εκκαθάρισης κάθε αγώνα για την παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου AEL FC ARENA και κάνει δεκτή την προσφορά του Β’ Αντιπροέδρου για την κάλυψη του υπολοίπου ποσού (εάν υπάρξει). Παράλληλα δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του. Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί τη Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. και τον κ. Ζήση Ντελοπουλο και με την παρουσία και λοιπών εκπροσώπων της ΠΑΕ σε άμεση συνάντηση με σκοπό την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

ΠΑΕ ΑΕΛ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X