Η ΑΕΚ έστειλε μήνυμα με τη φανέλα για την αντεπίθεση της νέας χρονιάς

«Λυσσάνε» με τη νέα φανέλα της ΑΕΚ, ξεκάθαρη απάντηση από την ΚΑΕ προς ΕΣΑΚΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

douvis-aggelopoulos-δουβης-αγγελοπουλοςΜπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Απριλίου και να μεσολαβούν ακόμα πολλά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, αλλά στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Βλέπετε, άπαντες αντιλαμβάνονται και γνωρίζουν πως η τρέχουσα σεζόν είναι απλά διερευνητική. Η Ενωση δοκιμάζει τις δυνάμεις της, αφυπνίζει τη δυναμική της, προειδοποιεί φίλους και αντιπάλους γι’ αυτό που έρχεται. Γιατί από τη νέα χρονιά, τίποτε πια δεν θα είναι το ίδιο.

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να θέσουν τα πάντα επί τάπητος και από μηδενική βάση. Ακόμα και αν χρειαστεί να έρθει σε συγκρούσεις με το κατεστημένο που διαφεντεύει το μπάσκετ. Στην Ενωση έχουν ως γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και αυτό θα κυνηγήσουν. Η ΑΕΚ θα ζητήσει τις καλύτερες συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα, βάσει του κόσμου, της ιστορίας και της δυναμικής της.

Αυτό περιλαμβάνει το κομμάτι των χορηγιών, όπου η ΑΕΚ θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο, όπου ο ΟΤΕ θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η Ενωση θα αναζητήσει την καλύτερη στέγη. Η φανέλα και όσα συμβαίνουν γύρω από αυτήν, αποτελούν απλά ένα προμήνυμα όσων θα ακολουθήσουν. Η ΑΕΚ σέβεται κάθε θεσμό και ομάδα, αλλά απαιτεί σεβασμό απ’ όλους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X