Επιστρέφει ο «Τίγρης» και κινεί τις διαδικασίες για γήπεδο και μεταγραφές

Επιστρέφει ο «Τίγρης» και κινεί τις διαδικασίες για γήπεδο και μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - Á×ÁÑÍÁÉÊÏÓ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη από την Αμερική είναι προγραμματισμένη για σήμερα. Ο «Τίγρης» θα περάσει το Πάσχα στην χώρα μας, έχοντας στο μυαλό του τις επόμενες κινήσεις στο θέμα του γηπέδου, αλλά και τα μεταγραφικά.

Ασφαλώς ούτε σήμερα, αλλά ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνει κάποια σύσκεψη κορυφής. Αυτή υπολογίζεται την Τρίτη, όταν και άπαντες θα βρίσκονται στις θέσεις τους.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την προχθεσινή τοποθέτηση του Σταύρου Κοντονή, αφού ουσιαστικά ήταν η τοποθέτηση  της Κυβέρνησης για το γήπεδο και αυτό το ζήτημα όπως και όλα τα υπόλοιπα αναμένεται να συζητηθούν την Τρίτη του Πάσχα.

Πάντως όσοι ασχολούνται με το ζήτημα του γηπέδου, δεν αποκλείουν να υπάρχει η επίσημη απάντηση του ΣτΕ ακόμα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο τόσο για την οικοδομική άδεια, όσο και για την έναρξη των εργασιών.

Ο Μελισσανίδης θα είναι επίσης εκείνος που θα δώσει το τελικό οκ για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Με πρώτο όνομα στην σχετική λίστα να είναι ο Βραζιλιάνος Κρισλάν. Μπορεί οι εισηγήσεις των Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς να είναι θετικές, ωστόσο ο ηγέτης των κιτρινόμαυρων θα ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως έχουν στο πλάνο τους να προσφέρουν περί τις 500.000 δολάρια  για να αποκτήσει το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, που όμως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, τα δικαιώματα των παικτών ανήκουν και στην ομάδα που αγωνίζεται, αλλά και σε γραφείο μάνατζερ.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τις υπόλοιπες περιπτώσεις παικτών, όπως είναι οι Λούκα, Ναπολεόνι.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X