Δεν τα βρίσκουν για το AEL FC Arena για χρήση στα πλέι οφ

Δεν τα βρίσκουν για το AEL FC Arena για χρήση στα πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aelfcarenaΣε σίριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα του AEL FC Arena για την ΑΕΛ. Η τελευταία το ζήτησε από τη Γήπεδο Α.Ε. για τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής πριν λίγες μέρες, αλλά φαίνεται πως μόνο εύκολο δεν είναι να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

H ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το καλοκαίρι η συμφωνία, η οποία είχε συζητηθεί ανάμεσα στον κ. Πλεξίδα και τον κ. Πηλαδάκη δεν εφαρμόστηκε ποτέ, γιατί στους δύο αγώνες οι οποίοι έγιναν στο AEL FC Arena όπως γνωρίζετε και εσείς οι εισπράξεις δεν είχαν καμία σχέση με τα προβλεπόμενα. Για τον λόγο αυτό και μη θέλοντας ποτέ να εκτεθεί οικονομικά η ΠΑΕ ΑΕΛ απέναντί σας ήταν απαγορευτικό με τα συγκεκριμένα δεδομένα να αγωνίζεται στο AEL FC Arena.

Σήμερα η ομάδα βρίσκεται στη φάση των play off και σε τροχιά ανόδου και οι προσδοκίες μας για την προσέλευση του κόσμου είναι πολύ διαφορετικές, γι’ αυτό και η πρότασή μας είναι το 20% επί των εκκαθαρίσεων, χωρίς χρήση των σουιτών και με δική σας εκμετάλλευση των κυλικείων.

Αφού εσείς θα λαμβάνετε την ίδια ημέρα το ποσοστό που σας αναλογεί μπορείτε να καλύπτετε τα λειτουργικά σας έσοδα, τα οποία καθώς οι αγώνες θα είναι μεσημεριανοί και δεν θα υπάρχει φωτισμός, είναι ο καθαρισμός του γηπέδου και το ζεστό νερό. Η φύλαξη του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα επιβαρύνει την ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι εντός έδρας αγώνες των play off είναι 5, πράγμα που σημαίνει ότι το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί από την ομάδα συνολικά 15 ώρες.

Σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, είτε αυτό λέγεται Καυτανζόγλειο, είτε αυτό λέγεται Πανθεσσαλικό αυτό που υφίσταται είναι το 15% επί των εκκαθαρίσεων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρόλα αυτά σας δίνει το 20%. Με ποσοστό 20% το γήπεδο, το ΦΠΑ και 10% η Ερασιτεχνική συν τα έξοδα τέλεσης του αγώνα, τα καθαρά έσοδα της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι λιγότερα από 20%. Βάσει αυτού σας επισυνάπτουμε και μία εκκαθάριση.

Αφού και εσείς όπως έχετε δηλώσει ενδιαφέρεστε για το καλό της ομάδας και του κόσμου της ΑΕΛ όπως και εμείς, θα πρέπει να επέλθουμε σε συμφωνία χωρίς να θίξουμε τα οικονομικά συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΕΛ για να μην ξαναβρεθεί σε δυσχερές οικονομικό σημείο.

Παρακαλούμε για μία τελική και ξεκάθαρη απάντησή σας.

Υ.Γ.: Παρακαλούμε σκεφτείτε θετικά για το καλό της ομάδας».

Η απάντηση της Γήπεδο Α.Ε. ήταν η ακόλουθη τη Μ. Πέμπτη (9/4): «H αιτιολογία ΜΗ υλοποίησης της συμφωνίας είναι αχαρακτήριστη διότι τα εν λόγω φιλικά παιχνίδια διεξήχθησαν 1 μήνα περίπου ΠΡΙΝ τη συμφωνία και συγκεκριμένα στις 17 και 18/09/14, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα. Η συμφωνία που έγινε στις 10/10/14 ημέρα Παρασκευή καταδεικνύει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ την πίστη μας στη δυναμική του κόσμου αναλαμβάνονtας το ρίσκο που μας ζητήθηκε.

Κανένα οικονομικό ρίσκο δεν υπάρχει ουσιαστικά από μέρους σας εάν πιστεύετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στον κόσμο της ομάδας όπως αναφέρετε. Η παρουσία της ομάδας στο AEL FC Arena με την υλοποίηση της συμφωνίας θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη σε αυτήν, γιατί η συσπείρωση του κόσμου ήταν και θα είναι πάντα το μεγαλύτερο όπλο της.

Το Καυτανζόγλειο και το Πανθεσσαλικό είναι στάδια που συντηρούνται έμμεσα ή άμεσα από τον κρατικό προϋπολογισμό και είναι άτοπη η σύγκριση με το AEL FC Arena.

Υ.Γ.: Έως σήμερα δεν έχουμε αντιληφθεί τον αληθινό λόγο της αρνητικής διάθεσης συνεργασίας από πλευράς σας με την Γήπεδο ΑΕ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X