Η ΑΕΚ «φτιάχνει» τον νέο Μπάγεβιτς

Η ΑΕΚ «φτιάχνει» τον νέο Μπάγεβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÅËËÁÓ ÌÐÁÃÅÂÉÔÓ  ×ÑÉÓÔÏÕÃÅÍÍÉÁÔÉÊÇ ÃÉÏÑÔÇ ÔÇÓ ÐÁÅ ÁÅÊΞέρει την ΑΕΚ, τα αποδυτήρια και την φιλοσοφία της όσο λίγοι. Φόρεσε την φανέλα της σε τρεις διαφορετικές περιόδους, η κάθε μία με τα δικά της χαρακτηριστικά. Με διοικήσεις από τον Ψωμιάδη, μέχρι τον Ντέμη, τον Αδαμίδη και τον Δημητρέλο.

Με τον τελευταίο έμελλε να γίνει και προπονητής στην ΑΕΚ μία μέρα σαν σήμερα το 2013 (στην θέση του Λίνεν για να σώσει ότι σώζεται), λίγους μήνες αφότου είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Πέρασαν δύο χρόνια και ο Τραϊανός Δέλλας μοιάζει να έχει ζήσει μια… ζωή ως προπονητής. Πρόλαβε να πιει το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Μια εμπειρία με ανείπωτο πόνο, που έζησε και δεν «λύγισε» υπό το βάρος του «στιγματισμού».

Τελικώς ο Δέλλας που στα ματς με Πανθρακικό και Ατρόμητο είδε την ΑΕΚ να πέφτει για πρώτη φορά στην ιστορία της, πήρε και το χρίσμα για την μεγάλη επιστροφή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον επέλεξαν για να «χτίσει» την ΑΕΚ που θα επιστρέψει σύντομα στην Super League.

Πέρασαν κιόλας 65 ματς και αναμένονται ακόμη 10 για να «σφραγιστεί» η μεγάλη επιστροφή και ο Δέλλας μπορεί να χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από ένα «κερδισμένο στοίχημα».

Η ΑΕΚ ρίσκαρε στο πρόσωπο του, ο ίδιος δεν φοβήθηκε και δικαίωσε άπαντες. Η κουβέντα πλέον πάει ένα βήμα… παραπέρα. Είναι ο Δέλλας ο προπονητής που θα μπορέσει να «χτίσει» dimitriadis-melissanidis-bajevic-dellas-δημητριαδης-μελισσανιδης-μπαγεβιτς-δελλαςτην ΑΕΚ του πρωταθλητισμού. Οτι και να λέει ο κόσμος με τις πολλές και διφορούμενες απόψεις, ο Μελισσανίδης έχει αποφασίσει αυτός να είναι ο «εκλεκτός».

Προφανώς και ο «Τίγρης» αν και δεν θέλει να μπλέκει πρόσωπα, χαρακτήρες, προσωπικότητες και επαγγελματίες οδεύει στον δρόμο ενός νέου Μπάγεβιτς των πρώτων ετών της δεκαετίας του 1990. Και στα μάτια του Δέλλα ο Μελισσανίδης βλέπει τον νέο Μπάγεβιτς, τον προπονητή που θα «φτιάξει» τη νέα μεγάλη ΑΕΚ που θα αλλάξει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βεβαίως μέχρι τότε η κουβέντα συνεχίζεται και τα έργα μένουν. Αυτά λένε ότι σε 65 ματς ο Δέλλας μετρά 52 νίκες, πολύ καλό ποδόσφαιρο φέτος με νέους και πολλούς Ελληνες ποδοσφαιριστές και με «υγεία» εντός αποδυτηρίων που είχαν χρόνια να δουν στην ΑΕΚ όντας ο ίδιος το αφεντικό.

Ο ΔΕΛΛΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

65 ματς

-52 νίκες

-8 ισοπαλίες

-5 ήττες

ΣΕΖΟΝ 2012/13

Νίκες: –

Ισοπαλίες: –

Ηττες: 2

ΣΕΖΟΝ 2013/14

Νίκες: 27

Ισοπαλίες: 3

Ηττες: 2

ΣΕΖΟΝ 2014/15

Νίκες: 25

Ισοπαλίες: 5

Ηττες: 1

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X