Όλα δείχνουν έναρξη πλέι οφ την Τετάρτη 22 Απριλίου

Χαώδης η αγωνιστική διαφορά της ΑΕΚ σε όλους τους τομείς με τις ομάδες των πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-panigyriko-αεκ-πανηγυρικοΣτον «αέρα» εξακολουθεί να βρίσκεται η κλήρωση των play off και play out στη Football League. Τη Μεγάλη Πέμπτη ο αθλητικός δικαστής αθώωσε τους Εθνικό Σερρών, Ηρακλή και Φωστήρα, όμως η απόφαση αυτή δεν είναι αρκετή, ώστε να επικυρωθούν οι βαθμολογίες και ακολούθως να γίνει η κλήρωση. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει δικαίωμα κατάθεσης έφεσης εντός οκτώ ημερών, οπότε την Τρίτη του Πάσχα, οπότε θα ανοίξουν τα γραφεία της διοργανώτριας αποκλείεται να γίνει επικύρωση, αλλά και κλήρωση, η οποία θα έπρεπε κάτω από άλλες συνθήκες να είχε ανακοινωθεί.

Βέβαια, ο αθλητικός δικαστής θα κληθεί να εξετάσει και την υπόθεση Ηρακλής – ΑΕΛ, καθώς το ματς διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά, με τους Βυσσινί να απειλούν με αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο. Η λογική, λοιπόν, λέει ότι θα πρέπει πρώτα να εκδικαστεί αυτή, να εκδοθεί απόφαση και ακολούθως να γίνει επικύρωση και κλήρωση. Εννοείται πως κάτω από αυτές τις συνθήκες η πιο… αισιόδοξη πρόβλεψη για έναρξη των μπαράζ είναι η 22α Απριλίου.

Πηγή: flnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X