Το απόλυτο κρας τεστ Κρισλάν και Λούκα που ενθουσιάζουν την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Bασικοί στόχοι Κρισλάν και Λούκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

krislan luccasΕίναι αλήθεια, πως στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό την προοπτική απόκτησης των Κρισλάν και Λούκα το προσεχές διάστημα. Αμφότεροι έχουν ενθουσιάσει τους υπεύθυνους μεταγραφών της Ενωσης. Οι υπόλοιποι είναι αναγκασμένοι να περιορίζονται σε περιορισμένα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο και λίγες εικόνες. Για εσάς, το enwsi.gr έψαξε και βρήκε στην ποδοσφαιρική μηχανή που λέγεται Football Manager, τα στοιχεία του Κρισλάν και του Λούκα, αλλά έκανε και την απόλυτη σύγκριση των ικανοτήτων τους.

Ο Κρισλάν θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος (ήταν στα 21 το περασμένο καλοκαίρι) και έχει ήδη υψηλά νούμερα σε κατηγορίες όπως οι κεφαλιές, μακρινά σουτ, ντρίπλες, πάσες, πρώτη επαφή, τελειώματα, τεχνική κατάρτιση. Στο σκάουτινγκ ριπόρτ αναφέρεται ως ένας παίκτης που μπορεί μελλοντικά να εξελιχθεί σε αξιοπρεπή επιθετικό, που διαθέτει αρκετή ταχύτητα και θα ήταν καλός για κάθε ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Ως μειονεκτήματα αναδείχθηκαν η τάση να μην εμπλέκεται σε δύσκολες φάσεις, ότι είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς και μπορεί να αγωνιστεί σε μια μόνο θέση (στην ΑΕΚ πιστεύουν πως παίζει ως δεξί εξτρέμ, αλλά και ως δεύτερος φορ).

Για τον Λούκα, που είναι σαφώς πιο γνωστός, υπάρχουν πιο κολακευτικά σχόλια. Εχει υψηλή βαθμολογία στην επιτάχυνση, την ευκινησία, την ταχύτητα και τη φυσική αντοχή, την τεχνική κατάρτιση, την πρώτη επαφή με τη μπάλα, αλλά και στα χτυπήματα κόρνερ. Θεωρείται στο ριπόρτ ως καλός παίκτης για τις περισσότερες ομάδες της πρώτης κατηγορίας, με επιτάχυνση που στηρίζει τη γενική του ταχύτητα και απολαμβάνει τα μεγάλα ματς. Θεωρείται πάντως αρκετά επιρρεπής στους τραυματισμούς, αρκετά κακός στον αέρα και πως πρέπει να βελτιώσει την ψυχραιμία του.

Στη σύγκριση των δύο παικτών, είναι σαφές πως υπερτερεί ο πιο έτοιμος Λούκα. Ο Κρισλάν έχει πλεονέκτημα στους τομείς των κεφαλιών και των μακρινών σουτ, αλλά και τις αμυντικές τοποθετήσεις. Επίσης, υπερισχύει στη δύναμη, στην έκταση του άλματος, αλλά και στην ισορροπία μέσα στο γήπεδο. Σε αντίληψη, αποφασιστικότητα, δημιουργικότητα και φυσικό ταλέντο εμφανίζεται πολύ καλύτερος ο Λούκα. Βέβαια, το γήπεδο και η άποψη που σχημάτισαν στην ΑΕΚ, δείχνει πολλά κρυφά χαρίσματα στον Κρισλάν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

fm-φμfm1-φμ fm2-φμ fm3-φμ fm4-φμ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X