Το ΣτΕ άνοιξε ορθάνοιχτα τον δρόμο

Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, μπαίνουν οι μπουλντόζες στα "ιερά" χώματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo-erga-γηπεδο-εργαΠως αλλάζουν οι καιροί. Πριν από 13 χρόνια, σε μια περίοδο που μοιάζει τόσο μακρινή και ξεχασμένη, το Συμβούλιο της Επικρατείας έθετε την ταφόπλακα στο σχέδιο του Γρανίτσα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Τα όνειρα για άμεση ανέγερση του «κιτρινόμαυρου» σπιτιού, μετατράπηκαν σε εφιάλτες έπειτα από την παράλληλη κίνηση με το γκρέμισμα του «Νίκος Γκούμας». Τώρα, το ΣτΕ μετατρέπεται σε πολιορκητικό κριό για την Ενωση και με την απόφαση της Ολομέλειας, διαλύει κάθε εμπόδιο που υπήρχε στο διάβα της.

Η απόφαση του ΣτΕ είναι το ιδανικό στοιχείο για να πείσει ακόμα και όσους εμφανίζονταν επιφυλακτικοί προς το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, πως τα πάντα λειτουργούν σε καθεστώς απόλυτης νομιμότητας. Απόλυτα εναρμονισμένες σε αυτό το πλαίσιο, ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κατέστησε σαφή προς κάθε κατεύθυνση τη θέση της Πολιτείας. Κάλεσε κάθε αμφισβητία να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ, ανέδειξε εκ νέου την ιστορική αδικία που έχει υπάρξει με την ΑΕΚ.

Η ξεκάθαρη στάση της Πολιτείας είναι δεδομένο πως σύντομα θα εκφραστεί με κάθε επισημότητα και προς όσους επιμένουν ακόμα σε διαδικασίες αντίδρασης. Η ΑΕΚ κατέθεσε στον δήμο όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αναμένει λίαν συντόμως την έκδοση της οικοδομικής άδειας και έπειτα – πάντα σε πλαίσιο νομιμότητας και συναίνεσης με την Πολιτεία – θα ξεκινήσει τα έργα για την «Αγιά Σοφιά».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X