Νικούλη στο Enwsi.gr: «Μας ταλαιπωρούν οι τραυματισμοί» (VIDEO)

Περιμένει την τελευταία στιγμή τις τραυματίες ο Ρουμελιώτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikouli naxos

Μια απο τις πιο έμπειρες αθλήτριες της ΑΕΚ, τη φετινή σεζόν, η Βάσω Νικούλη μίλησε στο enwsi.gr για την εικόνα της Ένωσης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η αθλήτρια των κιτρινόμαυρων στάθηκε στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι μισές κοπέλες αγωνίζονται με προβλήματα τραυματισμών.

Η ομάδα προσπάθησε πολύ ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο σετ από εκεί και έπειτα φάνηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ με τις απουσίες, γενικά πως το είδες το παιχνίδι;

«Δυστυχώς, σαφέστατα δεν ήταν η καλή μας μέρα. Έχουμε δύο απώλειες πολύ σημαντικές. Μια η Στέλλα η Λαγουδάκη που λείπει εδώ και καιρό και η δεύτερη απουσία η Ιωάννα Κατσαντώνη. Η δεύτερη μάλιστα χειρουργήθηκε χθες(σς. Προχθές). Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για μας, προσπαθούμε, οι μισές είμαστε τραυματίες, από κει και πέρα κάνουμε ότι μπορούμε, συνεχίζουμε και να είμαστε υγιείς μέχρι το τέλος»

Με δεδομένες τις συνθήκες που αντιμετωπίζει η ομάδα, είναι επιτυχία η παρουσία της στην τετράδα.

«Σίγουρα είναι επιτυχία, σαφέστατα αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Να έχουμε υγεία, έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να προσπαθήσουμε, είτε με το ένα σχήμα είτε με το άλλο. Αυτό θα δείξει στην προπόνηση ποιο είναι καλύτερο να δουλευτεί, ώστε να παρουσιαστεί στο επόμενο ματς»

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ  

[youtube id=”CDIYlOrVprk” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X