Τα πάντα θα κριθούν τον Μάιο

Χαώδης η αγωνιστική διαφορά της ΑΕΚ σε όλους τους τομείς με τις ομάδες των πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-panigyriko-αεκ-πανηγυρικοΕίχε χρόνια η ΑΕΚ να ασχοληθεί σοβαρά με μεταγραφές, να λειτουργεί με πρόγραμμα και βάσει συγκεκριμένου πλάνου που έχει χαραχθεί από τους πραγματικούς υπεύθυνους της ομάδας και έτσι προκαλεί εντύπωση. Γι’ αυτό και τώρα, κάθε φορά που εμφανίζονται συγκεκριμένοι μεταγραφικοί στόχοι, υπάρχουν σχόλια διαφόρων ειδών. Κρίσεις για την αξία κάθε παίκτη, για το κόστος, την ηλικία του, ακόμα και την καταγωγή του.

Η άποψη μου έχει κατατεθεί αρκετές φορές στο σάιτ. Βγάλτε από το μυαλό σας λογιστικές αντιλήψεις. Τον οπαδό δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει πόσο κοστίζει ένας παίκτης, αλλά πόσο μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του. Το μέλημα του πρέπει να είναι πως θα μπορέσει να δει όσο το δυνατόν καλύτερους παίκτες στα «κιτρινόμαυρα» και πως αυτοί θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά.

Μπορώ να απαριθμήσω δεκάδες παίκτες που χρυσοπληρώθηκαν και πέρασαν δίχως να ακουμπήσουν και άλλους που ήρθαν αθόρυβα και έβγαλαν μάτια. Προφανέστατα και αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν πρέπει να κάνει μεγάλες μεταγραφές. Το αντίθετο. Η ΑΕΚ οφείλει και θα είναι ανταγωνιστική και διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, από την επόμενη κιόλας σεζόν. Απλά, μια δαπανηρή μεταγραφή, δεν είναι και απαραίτητα καλή στη διάρκεια της σεζόν.

Σε κάθε μεταγραφή, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα του Μαΐου. Η προσφορά του παίκτη δηλαδή στη διάρκεια της σεζόν και η θέση που θα έχει καταβάλει η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα. Οι σκέψεις και οι συγκρίσεις βάσει βιογραφικού και εικόνων αρχικά, είναι απλά τροφή για σκέψη. Ετσι και αλλιώς, αυτοί που αποφασίζουν ξέρουν καλύτερα και δουλεύουν με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ.

Οσον αφορά τις δικαστικές εξελίξεις, φαίνεται πως πλέον το μαχαίρι μπαίνει στο κόκκαλο. Πως το σαθρό σύστημα που επί χρόνια διαφεντεύει τις τύχες του ποδοσφαίρου, θα μπορέσει να νικηθεί. Μόνο που χρειάζονται ατράνταχτα στοιχεία, γιατί μόνο έτσι μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη. Το υλικό υπάρχει, τα στόματα έχουν ανοίξει, βούληση υπάρχει να μην υπάρξει κουκούλωμα. Και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X