Τα παιχνίδια εξουσίας που κρύβονται πίσω από τη «μάχη» της φανέλας

Τα παιχνίδια εξουσίας που κρύβονται πίσω από τη «μάχη» της φανέλας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mensa-bonsou1-μενσα-μπονσουΚάποιοι μειδιούν. Αλλοι απορούν. Οι περισσότεροι προσπαθούν να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Για τη φασαρία που έχει ξεσπάσει με τη νέα φανέλα (αλά ΝΒΑ) της ΑΕΚ και τις αντιδράσεις της Λίγκας και των ομάδων. Είναι φανερό, πως είναι η πρώτη μεγάλη κόντρα της Ενωσης με το κατεστημένο. Η πρώτη μετωπική, απ’ όσες θα ακολουθήσουν έπειτα, από μια ομάδα που έρχεται να ταράξει τα νερά. Βλέπετε, εδώ και χρόνια το μπάσκετ ελέγχεται από συγκεκριμένα κέντρα που βολεύονται με την κατάσταση, μοιράζονται το…μέλι και δεν επιθυμούν να το χάσουν.

Η ΑΕΚ με τη δυναμική που αναπτύσσει, αλλάζει τις ισορροπίες. Ο Αγγελόπουλος έφτιαξε μια ομάδα που ήδη διεκδικεί είσοδο στην πρώτη τετράδα, αφήνοντας έξω μια από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης (χτύπημα πρώτο). Φιλοδοξεί να κερδίσει την τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω ΠΑΟΚ και Αρη (χτύπημα δεύτερο). Και βέβαια, επιθυμεί να φέρει άμεσα χτυπήματα και άμεσα να πάρει τίτλους και διακρίσεις, «μονοπώλιο» τα τελευταία χρόνια από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (χτύπημα τρίτο και σημαντικότερο).

Η πρωτοποριακή φανέλα, η καινοτομία που εισάγει η ΑΕΚ, δείχνει τις διαθέσεις της και την τεράστια δυναμική της. Γι’ αυτό και ο ΕΣΑΚΕ – το όργανο των νυν ισχυρών δηλαδή – προβάλει σαθρές δικαιολογίες για να αποτρέψει την εμφάνιση της σε επίσημα ματς. Πως δεν είχε δηλωθεί στο ξεκίνημα της σεζόν, πως πρέπει η ΑΕΚ να το ζητήσει από τη συνέλευσης της Λίγκας! Απίστευτα πράγματα, για μια φανέλα. Στην ΑΕΚ πάντως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους, για να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας και της εταιρείας που θέλει έσοδα από κάθε πόρο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X