«Πάρ' τον, είναι παιχταράς!»

«Πάρ' τον, είναι παιχταράς!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

krislanΤο όνομα του Κρισλάν Ενρίκε ντα Σίλβα ντε Σόουζα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βρίσκεται πρώτο στη μεταγραφική λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο 23χρονος επιθετικός εντυπωσίασε τον τεχνικό διευθυντή της Ενωσης και πλέον αποτελεί τον βασικό στόχο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Σέρβος εξέφρασε τη σιγουριά του για τις ικανότητες του νεαρού Βραζιλιάνου φορ και μάλιστα του ζήτησε να γίνουν γρήγορα οι απαραίτητες κινήσεις για να κλείσει η μεταγραφή.

Ο λόγος που ο «Μίλο» βιάζεται έχει να κάνει με τα νεότερα από τη Βραζιλία. Τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι η Σάντος έχει βάλει στο στόχαστρο τον νεαρό φορ, ο οποίος βγάζει μάτια με την Πεναπολένσε στο πρωτάθλημα Παουλίστα. Βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ με οχτώ γκολ και μοιάζει ασταμάτητος.

Αναλυτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας atribuna αναφέρει ότι η Σάντος έχει στο στόχαστρό της τον Κρισλάν, που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα και συγκαταλέγεται στους τρεις παίκτες που έχουν τσεκάρει οι άνθρωποι της ομάδας. Η Σάντος όπως και κάθε άλλη ομάδα από τη Βραζιλία έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν παίκτες από τις χαμηλότερες κατηγορίες και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Στο κείμενο ασφαλώς και υπάρχει αναφορά και πάλι στην περίπτωση του Λούκα, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο στη Σάντος. Για τους «κιτρινόμαυρους», πάντως, υπάρχουν σαφώς περισσότερες δυσκολίες για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ. Το κόστος πιθανής μεταγραφής του Βραζιλιάνου θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ (όσα προσφέρει η Σάντος) και προφανώς πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η Ενωση σε μία τόσο ακριβή μεταγραφή.

Το σίγουρο είναι πως ο Μιλοβάνοβιτς περιμένει το «ΟΚ» του Μελισσανίδη για να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταγραφή. Το ψάξιμο πάντως συνεχίζεται, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο αριθμός των μεταγραφών θα φτάσει τις οχτώ.

Πηγή: sentragoal

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X