«Μπαίνουμε στα πλέι οφ ανόδου με ένα καλό πλεονέκτημα»

«Μπαίνουμε στα πλέι οφ ανόδου με ένα καλό πλεονέκτημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadopoulosΟ Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ηρακλή με την Λάρισα, μετά την ήττα του «γηραιού» αναφέροντας «Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Οι ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές. Δεν είμασταν σε καλή μέρα είχαμε όμως ευκαιρίες. Η ομάδα αυτή έχει καταφέρει πάρα πολλά. Θέλαμε να παραμείνουμε αήτητοι. Ήρθε μία ήττα με όχι καλό τρόπο και πρέπει να το διαχειριστούμε από αύριο. Ο πρώτος που θα κρατήσει την ομάδα ενωμένη είμαι εγώ.

Συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα. Και η ήττα είναι μες στο ποδόσφαιρο. Οι μεγάλες οι ομάδες το ξεπερνάνε αυτό. Και θα το κάνουμε γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα από αύριο κιόλας. Όπως και ο Περόνε. Η ομάδα έχασε σήμερα. Μπαίνουμε στα πλέι οφ με καλό πλεονέκτημα. Είναι ένα άλλο πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί για να πετύχουμε την άνοδο. Ο κόσμος αντέδρασε πολύ σωστά γιατί έχει καταλάβει την προσπάθειά μας. Μας δίνει δύναμη, σίγουρα ο Περόνε μπορεί να αισθάνεται πως αυτός φταίει. Αλλά δεν είναι έτσι φταίνε όλοι. Και πρώτος από όλους εγώ. Δε μπορώ να πω, αν δεν υπήρχε πέναλτι, δεν υπήρχε πέναλτι.

Δεν είχε άγχος η ομάδα, είχε απέναντί της ένα πολύ καλό αντίπαλο. Δεν νομίζω να επηρέασε τον Ηρακλή το παιχνίδι της Πέμπτης. Δεν μας πήγε καλά το ματς. Αν είχαμε μπει μπροστά στο σκορ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X