Κακό ξεκίνημα στα πλέι οφ για την ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα 22-23 από τον ΔΙΚΕΑ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ – Φοίβος Συκεών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK-Foivos Sykewn handball (7)Πρεμιέρα με ήττα στα πλέι οφ για την ΑΕΚ η οποία έχασε στο κλειστό της Πολιτείας 22-23 από την ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ. Οι αθλητές του Γιάννη Αρβανίτη πλήρωσαν την μέτρια εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και την αστοχία τους σε κρίσιμες φάσεις, αλλά και την κούραση από τον τελικό του κυπέλλου την περασμένη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το ματς ξεκίνησε  με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να σκοράρουν συνεχώς. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε χωρίς ωστόσο να «χαλάσει» η εικόνα του παιχνιδιού. Και οι δύο ομάδες είδαν αρκετές φορές τις επιθέσεις τους να μην αποδίδουν καρπούς παρά το γεγονός πως το σκορ κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Εξαιρετική εμφάνιση για την ΑΕΚ πραγματοποίησαν οι Κατσίκης και Μπακαούκας οι οποίοι ήταν οι κύριοι εμπνευστές των επιθέσεων της Ένωσης. Όσον αφορά τα μετόπισθεν ο νεαρός τερματοφύλακας, Χάρι Πλέχ, εμπόδισε αρκετές φορές την μπάλα να μπει στο πλεχτό προς απογοήτευση των φιλοξενούμενων. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας είχε σε καλή μέρα τον Πάβλοβις ο οποίος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Ένωσης. Το 12-12 του πρώτου ημιχρόνου έδινε ακριβώς την εικόνα των ομάδων στο γήπεδο. Τα δύσκολα για την ΑΕΚ ήρθαν στο δεύτερο μέρος, εκεί που η ομάδα του ΔΙΚΕΑ «πάτησε γκάζι» δυσκολεύοντας αρκετά τους αθλητές του Γιάννη Αρβανίτη. Η κούραση άρχιζε σιγά, σιγά να εμφανίζεται στους παίκτες της ΑΕΚ οι οποίοι ούτως η άλλως ήταν καταπονημένοι από το βαρύ πρόγραμμα όλης της σεζόν, τόσο σε κύπελλο όσο και σε πρωτάθλημα. Αν και οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την δυνατότητα να ισοφαρίσουν στο τέλος βρήκαν μπροστά του έναν εκπληκτικό Τσακνή ο οποίος έβαζε “στοπ” στις προσπάθειες τους. Το τελικό 22-23 έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ και πλέον η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε νίκη στην επόμενη αγωνιστική για να ελπίζει σε πρόκριση.

Δείτε πως μετέδωσε το Enwsi.gr την αναμέτρηση

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-5, 7-6, 9-7, 10-9, 12-12 (ημχ.), 13-14, 15-16, 17-19, 18-19, 20-21, 22-23

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Φίλιππας, Μπακαούκας 9, Ακριδόπουλος, Γεωργιάδης 1, Δημοσθένους 2, Νικολαϊδης 4, Κολιούλης, Μπαλάς, Τσαούσης 1, Κατσίκης 4, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ξηρός, Παπαδόπουλος Χ., Πλεχ, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιλιμπάρης.

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ (Θόδωρος Γκίνης): Τσακνής, Λέκοβιτς 5, Γκέρτσος, Ζαχάρης, Φλώρος, Γκουλές, Κεδέρης 2, Γιαννόπουλος, Φίλης, Κουρέτας, Χελιώτης 3, Χάλαρης 5, Πάβλοβιτς 8, Κουτσόπουλος, Λογοθέτης, Λιώλιος

Διαιτητές: Ανταλής- Κουτσός

Δίλεπτα: 2-3

Πέναλτι:1/2 – 1/1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X